5-NEEDLE MESO


Multi Needle Meso Next Generation Therapy

Voor klanten die een strakkere, gladdere en gehydrateerde huid willen. Deze methode is pijnloos en geven een fantastisch resultaat. 5-Needle Meso behandeling is een prachtige nieuwe techniek en een veilige techniek, waarmee 5 naalden een cocktail van IT PHarma werkstoffen, die werken op de telomeren en in de celkern, op exact 025mm in de huid breng en het verouderingsproces op een laag pitje komt. Deze pijnloze methode geeft een prachtig resultaat, daarbij mag deze behandeling het gehele jaar door gegeven worden. U ziet er gelijk beter uit en kunt daarna gewoon weer aan het werk.

Wat kunt u verwachten:

De huid ziet er na de behandeling voller uit en met minder rimpeltjes. Daarbij helpen de IT-Pharma ampullen voor thuisgebruik, met onder andere de revolutionaire werkstof Snap8 resultaat langer behouden.

Duur van de behandeling: ca. 90 min.

Om het gewenste resultaat van de Meso therapy vast te houden zijn meerdere behandelingen nodig, een kuur van 3-5 behandelingen met tussenpose van 14 dagen.

Ampullen bij de 5-Needle Meso:

IT Pharma ampullen zijn een complete bio-revitalisatie.

Geschikt voor o.a.: pigment, brightning, verstevigen, regenereren, verjongen, anti-rimpel Botox effect, liften, verstevigen en acne.

Belangrijkste ingredienten in de ampullen:

  • Hyaluronzuur
  • Multivitamine Complex (14 Vitamines o.a. Vit. A, B, C, en E)
  • 24 aminozuren + Co-enzymen
  • Mineralen + anti-oxidanten, waaronder Magnesium
  • Ze verminderen ontstekingen en beschermen DNA tegen DNA tegen UVA en UVB
  • Ze remmen de afbraak van collageen en elastine af

Voor tarieven kunt u hier klikken.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Deze week voor het eerst bij Jeannette geweest op aanraden van mijn moeder voor een gezichtsbehandeling. Ik had last van een droge huid met onzuiverheden en milia. Jeannette heeft deze verwijderd en mijn huid ziet er heel goed uit! Ook heb ik de lymfe drainage SLIMYONIK machine uitgeprobeerd en merkte al meteen verlichting in mijn opgezette voeten. Zou dit zeker aanraden voor iedereen die last heeft van zware en opzette benen en voeten.

 

- Puck

Bijna een week geleden voor het eerst permanente make-up laten zetten. Het resultaat is nu al fantastisch! Ontzettend tevreden met mijn wenkbrauwen. Met alle expertise, tijd en een goed advies over de juiste kleur en vorm is Farm the Beauty een absolute aanrader.🌸

 

- Mieke Berkelaar

Zeer recent een behandeling voor het verwijderen van pigment/ouderdomsvlekken ondergaan. Een paar dagen loop je rond met wat korstjes maar…. na een week zijn alle vlekjes weg. Wat een mooi resultaat! Twee weken later een diepte reiniging en nu weer een stralende, vlekkeloze huid. Bedankt voor de fijne behandelingen, ik kom zeker terug 💐

- Laura M

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is