5-NEEDLE MESO


Multi Needle Meso Next Generation Therapy

Voor klanten die een strakkere, gladdere en gehydrateerde huid willen. Deze methode is pijnloos en geven een fantastisch resultaat. 5-Needle Meso behandeling is een prachtige nieuwe techniek en een veilige techniek, waarmee 5 naalden een cocktail van IT PHarma werkstoffen, die werken op de telomeren en in de celkern, op exact 025mm in de huid breng en het verouderingsproces op een laag pitje komt. Deze pijnloze methode geeft een prachtig resultaat, daarbij mag deze behandeling het gehele jaar door gegeven worden. U ziet er gelijk beter uit en kunt daarna gewoon weer aan het werk.

Wat kunt u verwachten:

De huid ziet er na de behandeling voller uit en met minder rimpeltjes. Daarbij helpen de IT-Pharma ampullen voor thuisgebruik, met onder andere de revolutionaire werkstof Snap8 resultaat langer behouden.

Duur van de behandeling: ca. 90 min.

Om het gewenste resultaat van de Meso therapy vast te houden zijn meerdere behandelingen nodig, een kuur van 3-5 behandelingen met tussenpose van 14 dagen.

Ampullen bij de 5-Needle Meso:

IT Pharma ampullen zijn een complete bio-revitalisatie.

Geschikt voor o.a.: pigment, brightning, verstevigen, regenereren, verjongen, anti-rimpel Botox effect, liften, verstevigen en acne.

Belangrijkste ingredienten in de ampullen:

  • Hyaluronzuur
  • Multivitamine Complex (14 Vitamines o.a. Vit. A, B, C, en E)
  • 24 aminozuren + Co-enzymen
  • Mineralen + anti-oxidanten, waaronder Magnesium
  • Ze verminderen ontstekingen en beschermen DNA tegen DNA tegen UVA en UVB
  • Ze remmen de afbraak van collageen en elastine af

Voor tarieven kunt u hier klikken.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Ik ontmoette Jeanette op een informatiebeurs voor Alopecia en vertelde haar dat ik het naar vond dat ik nauwelijks wenkbrauwen meer had. Jeanette verzekerde mij dat permanente make-up ideaal voor mij zou zijn, ik zou perfecte wenkbrauwen kunnen hebben. En inderdaad: het resultaat is prachtig! Mensen zien vaak niet eens dat het permanente make-up is, zo mooi is het. Dankzij Jeanette voel ik me zekerder; daar ben ik iedere dag blij mee. Inmiddels heeft Jeanette ook onder en boven eyeliner bij me gezet. Het voordeel is dat je er altijd goed uitziet. Jeanette is echt een specialiste in haar vak, je bent in goede handen. Ze werkt heel zorgvuldig en neemt alle tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw en eyeliner heb beste bij je past. Ik kan het iedereen aanraden!

- Ariène Wildschut

Wat ben ik blij met mijn mooie wenkbrauwen! Eindelijk niet meer klungelen met een wenkbrauw potlood elke dag. En zo’n deskundige en vriendelijke Jeanette. Ik voelde mij meteen op mijn gemak , en dat scheelt want het is best wel een stap. Zo’n tatoeage. Het voelde een beetje als epileren met een pincet. En toen ik het iets meer ging voelen merkte Jeanette het meteen op en smeerde er nog wat extra verdovingscreme op. Ze heeft heel goed uitgelegd hoe alles werkt en wat er ging komen waardoor ik nu de mooiste wenkbrauwen van de wereld heb. En dat is zo fijn opstaan ’s morgens!
Bedankt Jeanette!!

 

- Els Van Der Pol

Deze week voor het eerst bij Jeannette geweest op aanraden van mijn moeder voor een gezichtsbehandeling. Ik had last van een droge huid met onzuiverheden en milia. Jeannette heeft deze verwijderd en mijn huid ziet er heel goed uit! Ook heb ik de lymfe drainage SLIMYONIK machine uitgeprobeerd en merkte al meteen verlichting in mijn opgezette voeten. Zou dit zeker aanraden voor iedereen die last heeft van zware en opzette benen en voeten.

 

- Puck

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is