ACNEBEHANDELING


Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak. Farm de Beauty weet precies wat jouw huid nodig heeft. Ontdek alle acnebehandelingen hier.

Acnehuid

De acnehuid is een onzuivere huid die vaak last heeft van een overmatige talgklierproductie, met als gevolg daarvan ontstekingen en/of mee-eters. De oorzaken van een onzuivere huid kunnen hormoonschommelingen, medicijngebruik, leefgewoontes of reacties op bepaalde voedingsmiddelen zijn. Ook is een onzuivere huid vaak een teken van een verontreinigd lichaam dat zijn afvalstoffen vasthoudt.

Behandelingen acnehuid

  • Reinigend: een reinigende gezichtsbehandeling
  • Peeling: een Chinese kruidenpeeling
  • DÉCAAR Algae peeling: een natuurlijke peeling voor uiteenlopende huidproblemen

Huidanalyse

Voorafgaand een gezichtsbehandeling voeren wij een uitgebreide huidanalyse uit om te kijken welke behandeling voor jou het meest geschikt is.

De meeste acnebehandelingen worden door de zorgverzekering vergoed.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Bijna een week geleden voor het eerst permanente make-up laten zetten. Het resultaat is nu al fantastisch! Ontzettend tevreden met mijn wenkbrauwen. Met alle expertise, tijd en een goed advies over de juiste kleur en vorm is Farm the Beauty een absolute aanrader.🌸

 

- Mieke Berkelaar
Zeer recent een behandeling voor het verwijderen van pigment/ouderdomsvlekken ondergaan. Een paar dagen loop je rond met wat korstjes maar…. na een week zijn alle vlekjes weg. Wat een mooi resultaat! Twee weken later een diepte reiniging en nu weer een stralende, vlekkeloze huid. Bedankt voor de fijne behandelingen, ik kom zeker terug 💐
- Laura M

Eerst mijn wenkbrauwen laten tatoeëren en wat zijn ze prachtig, een vervolg afspraak gemaakt om deze bij te laten werken maar dat was niet nodig daarna ook maar een gezichtsbehandeling en wat een geweldige ervaring, 1ste keer gezichtsbehandeling en zeker niet de laatste.

- Linda Daling

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is