ACNEBEHANDELING


Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak. Farm de Beauty weet precies wat jouw huid nodig heeft. Ontdek alle acnebehandelingen hier.

Acnehuid

De acnehuid is een onzuivere huid die vaak last heeft van een overmatige talgklierproductie, met als gevolg daarvan ontstekingen en/of mee-eters. De oorzaken van een onzuivere huid kunnen hormoonschommelingen, medicijngebruik, leefgewoontes of reacties op bepaalde voedingsmiddelen zijn. Ook is een onzuivere huid vaak een teken van een verontreinigd lichaam dat zijn afvalstoffen vasthoudt.

Behandelingen acnehuid

  • Reinigend: een reinigende gezichtsbehandeling
  • Peeling: een Chinese kruidenpeeling
  • DÉCAAR Algae peeling: een natuurlijke peeling voor uiteenlopende huidproblemen

Huidanalyse

Voorafgaand een gezichtsbehandeling voeren wij een uitgebreide huidanalyse uit om te kijken welke behandeling voor jou het meest geschikt is.

De meeste acnebehandelingen worden door de zorgverzekering vergoed.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Ik heb 2 weken geleden een fibroblast behandeling gehad bij Jeanette. Ze had al gezegd dat ik er 1 week niet uit zou zien. Dus ik had een week vrij genomen. Het was best pittig, rust nemen, op de bank zitten en af blijven van de korstjes. Geen pijn! Maar je ziet er niet uit!!! Na 1 week weer aan het werk zonder zichtbare schade o.a. dankzij normale make-up. Ik ben erg tevreden met de behandeling, pigment vlekken en allemaal kleine oneffenheden en zonneschade weggewerkt. Advies: Neem zeker 1 week onderduiktijd.

- Marianne

Jeanette is een echte vakvrouw. Mijn wenkbrauwen heeft ze zo mooi gemaakt met permanente make-up. Ik krijg zoveel complimenten, omdat het er zo natuurlijk uitziet.

- Heleen van Beek

Na een tijdje erover nagedacht te hebben besloten om powderbrows te nemen, via Google uitgekomen bij Jeanette. Ontzettend blij met het resultaat wat er nu al is en dat terwijl de finishing touch nog gedaan moet worden. Jeanette neemt de tijd en overlegt precies hoe en wat, verder een gezellige dame om mee te kletsen. Het kost wat, maar het is het dubbel en dwars waard, zeker een aanrader!

- missG

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is