ACNEBEHANDELING


Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak. Farm de Beauty weet precies wat jouw huid nodig heeft. Ontdek alle acnebehandelingen hier.

Acnehuid

De acnehuid is een onzuivere huid die vaak last heeft van een overmatige talgklierproductie, met als gevolg daarvan ontstekingen en/of mee-eters. De oorzaken van een onzuivere huid kunnen hormoonschommelingen, medicijngebruik, leefgewoontes of reacties op bepaalde voedingsmiddelen zijn. Ook is een onzuivere huid vaak een teken van een verontreinigd lichaam dat zijn afvalstoffen vasthoudt.

Behandelingen acnehuid

  • Reinigend: een reinigende gezichtsbehandeling
  • Peeling: een Chinese kruidenpeeling
  • DÉCAAR Algae peeling: een natuurlijke peeling voor uiteenlopende huidproblemen

Huidanalyse

Voorafgaand een gezichtsbehandeling voeren wij een uitgebreide huidanalyse uit om te kijken welke behandeling voor jou het meest geschikt is.

De meeste acnebehandelingen worden door de zorgverzekering vergoed.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Jeanette heeft bij mij permanente eyeliner aangebracht. Zij werkt opvallend kordaat, trefzeker en geconcentreerd. Een extra pluspunt is haar enthousiasme voor het beroep.

- Marjanne Scheurwater

Jeanette maakt je helemaal gelukkig. Ik, als leek en die geen inzicht heeft wat bij me staat: ze heeft echt super advies!! Ik kwam voor pmu voor wenkbrauwen. Ik ben er echt trots op. Inmiddels ook eye-liner laten zetten. Zo kwam van het 1 het ander. Ook heb ik mijn donkere kringen laten behandelen. Vandaag de scalp pigmentatie laten zetten. Jeanette laat je echt een mooie vrouw voelen. Binnenkort ga ik voor een lip-line. Ik voel me een Bollywood dame. Wanneer Jeanette naar een andere plaats zou verhuizen: ik verhuis met haar mee. Met andere woorden: voor mij is en blijft ze de vakkundige dame die bij mij de schoonheidsbehandelingen mag blijven doen!! Ze is meer dan fantastisch. Dankjewel Jeanette

- Sharita

Ik ontmoette Jeanette op een informatiebeurs voor Alopecia en vertelde haar dat ik het naar vond dat ik nauwelijks wenkbrauwen meer had. Jeanette verzekerde mij dat permanente make-up ideaal voor mij zou zijn, ik zou perfecte wenkbrauwen kunnen hebben. En inderdaad: het resultaat is prachtig! Mensen zien vaak niet eens dat het permanente make-up is, zo mooi is het. Dankzij Jeanette voel ik me zekerder; daar ben ik iedere dag blij mee. Inmiddels heeft Jeanette ook onder en boven eyeliner bij me gezet. Het voordeel is dat je er altijd goed uitziet. Jeanette is echt een specialiste in haar vak, je bent in goede handen. Ze werkt heel zorgvuldig en neemt alle tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw en eyeliner heb beste bij je past. Ik kan het iedereen aanraden!

- Ariène Wildschut

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is