COLD PLASMA


Cold Plasma – Plabeau celvernieuwing

Plasma versnelt het regeneratieproces van de huid door de bloedcirculatie, vascularisatie en de groei van Fibroblast te bevorderen. Door de nieuwe bloedvaten te vormen, verhoogt plasma toevoer van zuurstof en voedingstoffen naar de huid, wat essentieel is voor herstel en verbetering van het huidweefsel.

Nog belangrijker is:

Plasma-ionen bevorderen de activering en de groei van fibroblasten. Deze huidcellen zijn verantwoordelijk voor de synthese van eiwitten die essentieel zijn voor het regenereren van de huid, waaronder de vorming van elastine en reticulaire vezels.

Cold Plasma – Anti bacterieel

Drie verschillende toepassingen

Met cold Plasma behandel je tegelijkertijd drie verschillende toepassingen in de huid.

Testresultaten tonen een afname van 89,4 % van vuil, talg en bacterien in huidporien van PlaBEau in 3 minuten steriliseert je de huid voor multi needle meso, needling en andere invasieve behandelingen met andere woorden een doorbraak op huidverbetering.

Duur behandeling

Voor tarieven kunt u hier klikken.

De Cold Plasma Plabeau is voor eventueel thuisgebruik te bestellen bij Farm de Beauty.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Jeanette heeft bij mij permanente eyeliner aangebracht. Zij werkt opvallend kordaat, trefzeker en geconcentreerd. Een extra pluspunt is haar enthousiasme voor het beroep.

- Marjanne Scheurwater

Jeanette maakt je helemaal gelukkig. Ik, als leek en die geen inzicht heeft wat bij me staat: ze heeft echt super advies!! Ik kwam voor pmu voor wenkbrauwen. Ik ben er echt trots op. Inmiddels ook eye-liner laten zetten. Zo kwam van het 1 het ander. Ook heb ik mijn donkere kringen laten behandelen. Vandaag de scalp pigmentatie laten zetten. Jeanette laat je echt een mooie vrouw voelen. Binnenkort ga ik voor een lip-line. Ik voel me een Bollywood dame. Wanneer Jeanette naar een andere plaats zou verhuizen: ik verhuis met haar mee. Met andere woorden: voor mij is en blijft ze de vakkundige dame die bij mij de schoonheidsbehandelingen mag blijven doen!! Ze is meer dan fantastisch. Dankjewel Jeanette

- Sharita

Ik ontmoette Jeanette op een informatiebeurs voor Alopecia en vertelde haar dat ik het naar vond dat ik nauwelijks wenkbrauwen meer had. Jeanette verzekerde mij dat permanente make-up ideaal voor mij zou zijn, ik zou perfecte wenkbrauwen kunnen hebben. En inderdaad: het resultaat is prachtig! Mensen zien vaak niet eens dat het permanente make-up is, zo mooi is het. Dankzij Jeanette voel ik me zekerder; daar ben ik iedere dag blij mee. Inmiddels heeft Jeanette ook onder en boven eyeliner bij me gezet. Het voordeel is dat je er altijd goed uitziet. Jeanette is echt een specialiste in haar vak, je bent in goede handen. Ze werkt heel zorgvuldig en neemt alle tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw en eyeliner heb beste bij je past. Ik kan het iedereen aanraden!

- Ariène Wildschut

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is