COLD PLASMA


Cold Plasma – Plabeau celvernieuwing

Plasma versnelt het regeneratieproces van de huid door de bloedcirculatie, vascularisatie en de groei van Fibroblast te bevorderen. Door de nieuwe bloedvaten te vormen, verhoogt plasma toevoer van zuurstof en voedingstoffen naar de huid, wat essentieel is voor herstel en verbetering van het huidweefsel.

Nog belangrijker is:

Plasma-ionen bevorderen de activering en de groei van fibroblasten. Deze huidcellen zijn verantwoordelijk voor de synthese van eiwitten die essentieel zijn voor het regenereren van de huid, waaronder de vorming van elastine en reticulaire vezels.

Cold Plasma – Anti bacterieel

Drie verschillende toepassingen

Met cold Plasma behandel je tegelijkertijd drie verschillende toepassingen in de huid.

Testresultaten tonen een afname van 89,4 % van vuil, talg en bacterien in huidporien van PlaBEau in 3 minuten steriliseert je de huid voor multi needle meso, needling en andere invasieve behandelingen met andere woorden een doorbraak op huidverbetering.

Duur behandeling

Voor tarieven kunt u hier klikken.

De Cold Plasma Plabeau is voor eventueel thuisgebruik te bestellen bij Farm de Beauty.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Deze week voor het eerst bij Jeannette geweest op aanraden van mijn moeder voor een gezichtsbehandeling. Ik had last van een droge huid met onzuiverheden en milia. Jeannette heeft deze verwijderd en mijn huid ziet er heel goed uit! Ook heb ik de lymfe drainage SLIMYONIK machine uitgeprobeerd en merkte al meteen verlichting in mijn opgezette voeten. Zou dit zeker aanraden voor iedereen die last heeft van zware en opzette benen en voeten.

 

- Puck

Bijna een week geleden voor het eerst permanente make-up laten zetten. Het resultaat is nu al fantastisch! Ontzettend tevreden met mijn wenkbrauwen. Met alle expertise, tijd en een goed advies over de juiste kleur en vorm is Farm the Beauty een absolute aanrader.🌸

 

- Mieke Berkelaar

Zeer recent een behandeling voor het verwijderen van pigment/ouderdomsvlekken ondergaan. Een paar dagen loop je rond met wat korstjes maar…. na een week zijn alle vlekjes weg. Wat een mooi resultaat! Twee weken later een diepte reiniging en nu weer een stralende, vlekkeloze huid. Bedankt voor de fijne behandelingen, ik kom zeker terug 💐

- Laura M

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is