DONKERE KRINGEN


Donkere kringen

Donkere kringen; veel problemen bij donkere huiden is de hypopigmentatie dat wil zeggen veel melanine (pigment ophoping) en lekkende bloedvaten die niet meer goed functioneren. Daardoor ontstaan er donkere kringen rond de ogen. Gevolg van een blauwe / paarskleurige waas.

Meerdere oorzaken kunnen ook zijn:

  • Onvoldoende slaap
  • Onvoldoende drinken
  • Roken en (overmatig) alcohol- of cafeïne-inname
  • Ongezond en eenzijdig voedingspatroon vitamine te kort
  • Te veel zout
  • Stress
  • Ouderdom
  • Genetische aanleg

Ook te behandelen is een zwangerschapmasker (melasma)

Melasma hypopigmentatie staat ook bekend als zwangerschapmasker. Door orale anticonceptiva (pil gebruik) of zwangerschap wordt vaak veroorzaakt door overproductie van pigment en hormoon verandering. Tijdens de zwangerschap stimuleren endogene hormonen de melanocyten, waardoor deze meer melaninepigmentatie gaan produceren en nogmaals gestimuleerd kunnen worden door de zon. Pigment bevindt zit in de opperhuid.

De behandeling is pijnloos!

> De meso behandeling werkt als volgt; pigment wordt afgebroken en de bloedvaatjes worden weer gestimuleerd.

> Thuis te gebruiken voor de kuur: s’morgen en s’avonds breng je de brightning oog creme dun aan op de behandelde gebieden.

> De behandeling mag na twee weken weer worden hervat afhankelijk van de kringen.

4/5 behandelingen

Tarief: € 139,- per behandeling incl. brightening oogcreme is inclusief in de kuur.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Ik heb 2 weken geleden een fibroblast behandeling gehad bij Jeanette. Ze had al gezegd dat ik er 1 week niet uit zou zien. Dus ik had een week vrij genomen. Het was best pittig, rust nemen, op de bank zitten en af blijven van de korstjes. Geen pijn! Maar je ziet er niet uit!!! Na 1 week weer aan het werk zonder zichtbare schade o.a. dankzij normale make-up. Ik ben erg tevreden met de behandeling, pigment vlekken en allemaal kleine oneffenheden en zonneschade weggewerkt. Advies: Neem zeker 1 week onderduiktijd.

- Marianne

Jeanette is een echte vakvrouw. Mijn wenkbrauwen heeft ze zo mooi gemaakt met permanente make-up. Ik krijg zoveel complimenten, omdat het er zo natuurlijk uitziet.

- Heleen van Beek

Na een tijdje erover nagedacht te hebben besloten om powderbrows te nemen, via Google uitgekomen bij Jeanette. Ontzettend blij met het resultaat wat er nu al is en dat terwijl de finishing touch nog gedaan moet worden. Jeanette neemt de tijd en overlegt precies hoe en wat, verder een gezellige dame om mee te kletsen. Het kost wat, maar het is het dubbel en dwars waard, zeker een aanrader!

- missG

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is