DONKERE KRINGEN


Donkere kringen

Donkere kringen; veel problemen bij donkere huiden is de hypopigmentatie dat wil zeggen veel melanine (pigment ophoping) en lekkende bloedvaten die niet meer goed functioneren. Daardoor ontstaan er donkere kringen rond de ogen. Gevolg van een blauwe / paarskleurige waas.

Meerdere oorzaken kunnen ook zijn:

  • Onvoldoende slaap
  • Onvoldoende drinken
  • Roken en (overmatig) alcohol- of cafeïne-inname
  • Ongezond en eenzijdig voedingspatroon vitamine te kort
  • Te veel zout
  • Stress
  • Ouderdom
  • Genetische aanleg

Ook te behandelen is een zwangerschapmasker (melasma)

Melasma hypopigmentatie staat ook bekend als zwangerschapmasker. Door orale anticonceptiva (pil gebruik) of zwangerschap wordt vaak veroorzaakt door overproductie van pigment en hormoon verandering. Tijdens de zwangerschap stimuleren endogene hormonen de melanocyten, waardoor deze meer melaninepigmentatie gaan produceren en nogmaals gestimuleerd kunnen worden door de zon. Pigment bevindt zit in de opperhuid.

De behandeling is pijnloos!

> De meso behandeling werkt als volgt; pigment wordt afgebroken en de bloedvaatjes worden weer gestimuleerd.

> Thuis te gebruiken voor de kuur: s’morgen en s’avonds breng je de brightning oog creme dun aan op de behandelde gebieden.

> De behandeling mag na twee weken weer worden hervat afhankelijk van de kringen.

4/5 behandelingen

Tarief: € 139,- per behandeling incl. brightening oogcreme is inclusief in de kuur.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Jeanette heeft bij mij permanente eyeliner aangebracht. Zij werkt opvallend kordaat, trefzeker en geconcentreerd. Een extra pluspunt is haar enthousiasme voor het beroep.

- Marjanne Scheurwater

Jeanette maakt je helemaal gelukkig. Ik, als leek en die geen inzicht heeft wat bij me staat: ze heeft echt super advies!! Ik kwam voor pmu voor wenkbrauwen. Ik ben er echt trots op. Inmiddels ook eye-liner laten zetten. Zo kwam van het 1 het ander. Ook heb ik mijn donkere kringen laten behandelen. Vandaag de scalp pigmentatie laten zetten. Jeanette laat je echt een mooie vrouw voelen. Binnenkort ga ik voor een lip-line. Ik voel me een Bollywood dame. Wanneer Jeanette naar een andere plaats zou verhuizen: ik verhuis met haar mee. Met andere woorden: voor mij is en blijft ze de vakkundige dame die bij mij de schoonheidsbehandelingen mag blijven doen!! Ze is meer dan fantastisch. Dankjewel Jeanette

- Sharita

Ik ontmoette Jeanette op een informatiebeurs voor Alopecia en vertelde haar dat ik het naar vond dat ik nauwelijks wenkbrauwen meer had. Jeanette verzekerde mij dat permanente make-up ideaal voor mij zou zijn, ik zou perfecte wenkbrauwen kunnen hebben. En inderdaad: het resultaat is prachtig! Mensen zien vaak niet eens dat het permanente make-up is, zo mooi is het. Dankzij Jeanette voel ik me zekerder; daar ben ik iedere dag blij mee. Inmiddels heeft Jeanette ook onder en boven eyeliner bij me gezet. Het voordeel is dat je er altijd goed uitziet. Jeanette is echt een specialiste in haar vak, je bent in goede handen. Ze werkt heel zorgvuldig en neemt alle tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw en eyeliner heb beste bij je past. Ik kan het iedereen aanraden!

- Ariène Wildschut

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is