DONKERE KRINGEN


Donkere kringen

Donkere kringen; veel problemen bij donkere huiden is de hypopigmentatie dat wil zeggen veel melanine (pigment ophoping) en lekkende bloedvaten die niet meer goed functioneren. Daardoor ontstaan er donkere kringen rond de ogen. Gevolg van een blauwe / paarskleurige waas.

Meerdere oorzaken kunnen ook zijn:

  • Onvoldoende slaap
  • Onvoldoende drinken
  • Roken en (overmatig) alcohol- of cafeïne-inname
  • Ongezond en eenzijdig voedingspatroon vitamine te kort
  • Te veel zout
  • Stress
  • Ouderdom
  • Genetische aanleg

Ook te behandelen is een zwangerschapmasker (melasma)

Melasma hypopigmentatie staat ook bekend als zwangerschapmasker. Door orale anticonceptiva (pil gebruik) of zwangerschap wordt vaak veroorzaakt door overproductie van pigment en hormoon verandering. Tijdens de zwangerschap stimuleren endogene hormonen de melanocyten, waardoor deze meer melaninepigmentatie gaan produceren en nogmaals gestimuleerd kunnen worden door de zon. Pigment bevindt zit in de opperhuid.

De behandeling is pijnloos!

> De meso behandeling werkt als volgt; pigment wordt afgebroken en de bloedvaatjes worden weer gestimuleerd.

> Thuis te gebruiken voor de kuur: s’morgen en s’avonds breng je de brightning oog creme dun aan op de behandelde gebieden.

> De behandeling mag na twee weken weer worden hervat afhankelijk van de kringen.

4/5 behandelingen

Tarief: € 139,- per behandeling incl. brightening oogcreme is inclusief in de kuur.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Ik ontmoette Jeanette op een informatiebeurs voor Alopecia en vertelde haar dat ik het naar vond dat ik nauwelijks wenkbrauwen meer had. Jeanette verzekerde mij dat permanente make-up ideaal voor mij zou zijn, ik zou perfecte wenkbrauwen kunnen hebben. En inderdaad: het resultaat is prachtig! Mensen zien vaak niet eens dat het permanente make-up is, zo mooi is het. Dankzij Jeanette voel ik me zekerder; daar ben ik iedere dag blij mee. Inmiddels heeft Jeanette ook onder en boven eyeliner bij me gezet. Het voordeel is dat je er altijd goed uitziet. Jeanette is echt een specialiste in haar vak, je bent in goede handen. Ze werkt heel zorgvuldig en neemt alle tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw en eyeliner heb beste bij je past. Ik kan het iedereen aanraden!

- Ariène Wildschut

Wat ben ik blij met mijn mooie wenkbrauwen! Eindelijk niet meer klungelen met een wenkbrauw potlood elke dag. En zo’n deskundige en vriendelijke Jeanette. Ik voelde mij meteen op mijn gemak , en dat scheelt want het is best wel een stap. Zo’n tatoeage. Het voelde een beetje als epileren met een pincet. En toen ik het iets meer ging voelen merkte Jeanette het meteen op en smeerde er nog wat extra verdovingscreme op. Ze heeft heel goed uitgelegd hoe alles werkt en wat er ging komen waardoor ik nu de mooiste wenkbrauwen van de wereld heb. En dat is zo fijn opstaan ’s morgens!
Bedankt Jeanette!!

 

- Els Van Der Pol

Deze week voor het eerst bij Jeannette geweest op aanraden van mijn moeder voor een gezichtsbehandeling. Ik had last van een droge huid met onzuiverheden en milia. Jeannette heeft deze verwijderd en mijn huid ziet er heel goed uit! Ook heb ik de lymfe drainage SLIMYONIK machine uitgeprobeerd en merkte al meteen verlichting in mijn opgezette voeten. Zou dit zeker aanraden voor iedereen die last heeft van zware en opzette benen en voeten.

 

- Puck

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is