DONKERE KRINGEN


Donkere kringen

Donkere kringen; veel problemen bij donkere huiden is de hypopigmentatie dat wil zeggen veel melanine (pigment ophoping) en lekkende bloedvaten die niet meer goed functioneren. Daardoor ontstaan er donkere kringen rond de ogen. Gevolg van een blauwe / paarskleurige waas.

Meerdere oorzaken kunnen ook zijn:

  • Onvoldoende slaap
  • Onvoldoende drinken
  • Roken en (overmatig) alcohol- of cafeïne-inname
  • Ongezond en eenzijdig voedingspatroon vitamine te kort
  • Te veel zout
  • Stress
  • Ouderdom
  • Genetische aanleg

Ook te behandelen is een zwangerschapmasker (melasma)

Melasma hypopigmentatie staat ook bekend als zwangerschapmasker. Door orale anticonceptiva (pil gebruik) of zwangerschap wordt vaak veroorzaakt door overproductie van pigment en hormoon verandering. Tijdens de zwangerschap stimuleren endogene hormonen de melanocyten, waardoor deze meer melaninepigmentatie gaan produceren en nogmaals gestimuleerd kunnen worden door de zon. Pigment bevindt zit in de opperhuid.

De behandeling is pijnloos!

> De meso behandeling werkt als volgt; pigment wordt afgebroken en de bloedvaatjes worden weer gestimuleerd.

> Thuis te gebruiken voor de kuur: s’morgen en s’avonds breng je de brightning oog creme dun aan op de behandelde gebieden.

> De behandeling mag na twee weken weer worden hervat afhankelijk van de kringen.

4/5 behandelingen

Tarief: € 139,- per behandeling incl. brightening oogcreme is inclusief in de kuur.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Bijna een week geleden voor het eerst permanente make-up laten zetten. Het resultaat is nu al fantastisch! Ontzettend tevreden met mijn wenkbrauwen. Met alle expertise, tijd en een goed advies over de juiste kleur en vorm is Farm the Beauty een absolute aanrader.🌸

 

- Mieke Berkelaar
Zeer recent een behandeling voor het verwijderen van pigment/ouderdomsvlekken ondergaan. Een paar dagen loop je rond met wat korstjes maar…. na een week zijn alle vlekjes weg. Wat een mooi resultaat! Twee weken later een diepte reiniging en nu weer een stralende, vlekkeloze huid. Bedankt voor de fijne behandelingen, ik kom zeker terug 💐
- Laura M

Eerst mijn wenkbrauwen laten tatoeëren en wat zijn ze prachtig, een vervolg afspraak gemaakt om deze bij te laten werken maar dat was niet nodig daarna ook maar een gezichtsbehandeling en wat een geweldige ervaring, 1ste keer gezichtsbehandeling en zeker niet de laatste.

- Linda Daling

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is