GEZICHTSBEHANDELINGEN VOOR HEM EN HAAR


Gezichtsbehandelingen voor hem en haar

Hieronder vind je gezichtsbehandelingen geschikt voor de gecombineerde huid en de mannenhuid. Lees verder!

Gecombineerde huid

De gecombineerde huid is een combinatie van huidtypen, meestal een vette en droge huid. Het vette gedeelte is vaak het middengedeelte met de neus, voorhoofd en kin, terwijl het droge gedeelte zich bij de wangen, mond en ogen bevindt. Het gecombineerde huidtype komt erg vaak voor, en kan het beste als twee verschillende huidtypen verzorgd worden.

Behandelingen gecombineerde huid

  • Hydratatie: gezichtsbehandeling die de vette zones van de huid matteert en de droge zones hydrateert.
  • Peelings: een peeling die de huidstructuur verfijnt.

Mannenhuid

De mannenhuid is anders dan die van vrouwen en vraagt daarom om speciale huidverzorging. BABOR heeft exclusieve behandelingsconcepten ontwikkeld die speciaal afgestemd zijn op de behoeften van de mannelijke huid. Daar maken wij graag gebruik van!

Behandelingen mannenhuid

  • Vitaliteit: gezichtsbehandeling die de gestreste huid nieuwe vitaliteit geeft
  • Diepe reiniging: een reiniging die de huid reinigt en verzorgt
  • Verjonging: een regenererende verjongingskuur die de huid een boost geeft

Huidanalyse

Voorafgaand een gezichtsbehandeling voeren wij een uitgebreide huidanalyse uit om te kijken welke behandeling voor jou het meest geschikt is.

Babor

Farm de Beauty werkt met de schoonheidsproducten van Babor. Deze fijne producten zijn volledig dierproefvrij, plantaardig en vrij van parabenen. Door de moderne technologie zijn een hoogwaardige werkstoffen aan de producten toegevoegd die het verouderingsproces en de vocht- en vetbalans van de huid optimaliseren.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Ik heb 2 weken geleden een fibroblast behandeling gehad bij Jeanette. Ze had al gezegd dat ik er 1 week niet uit zou zien. Dus ik had een week vrij genomen. Het was best pittig, rust nemen, op de bank zitten en af blijven van de korstjes. Geen pijn! Maar je ziet er niet uit!!! Na 1 week weer aan het werk zonder zichtbare schade o.a. dankzij normale make-up. Ik ben erg tevreden met de behandeling, pigment vlekken en allemaal kleine oneffenheden en zonneschade weggewerkt. Advies: Neem zeker 1 week onderduiktijd.

- Marianne

Jeanette is een echte vakvrouw. Mijn wenkbrauwen heeft ze zo mooi gemaakt met permanente make-up. Ik krijg zoveel complimenten, omdat het er zo natuurlijk uitziet.

- Heleen van Beek

Na een tijdje erover nagedacht te hebben besloten om powderbrows te nemen, via Google uitgekomen bij Jeanette. Ontzettend blij met het resultaat wat er nu al is en dat terwijl de finishing touch nog gedaan moet worden. Jeanette neemt de tijd en overlegt precies hoe en wat, verder een gezellige dame om mee te kletsen. Het kost wat, maar het is het dubbel en dwars waard, zeker een aanrader!

- missG

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is