GEZICHTSBEHANDELINGEN VOOR HEM EN HAAR


Gezichtsbehandelingen voor hem en haar

Hieronder vind je gezichtsbehandelingen geschikt voor de gecombineerde huid en de mannenhuid. Lees verder!

Gecombineerde huid

De gecombineerde huid is een combinatie van huidtypen, meestal een vette en droge huid. Het vette gedeelte is vaak het middengedeelte met de neus, voorhoofd en kin, terwijl het droge gedeelte zich bij de wangen, mond en ogen bevindt. Het gecombineerde huidtype komt erg vaak voor, en kan het beste als twee verschillende huidtypen verzorgd worden.

Behandelingen gecombineerde huid

  • Hydratatie: gezichtsbehandeling die de vette zones van de huid matteert en de droge zones hydrateert.
  • Peelings: een peeling die de huidstructuur verfijnt.

Mannenhuid

De mannenhuid is anders dan die van vrouwen en vraagt daarom om speciale huidverzorging. BABOR heeft exclusieve behandelingsconcepten ontwikkeld die speciaal afgestemd zijn op de behoeften van de mannelijke huid. Daar maken wij graag gebruik van!

Behandelingen mannenhuid

  • Vitaliteit: gezichtsbehandeling die de gestreste huid nieuwe vitaliteit geeft
  • Diepe reiniging: een reiniging die de huid reinigt en verzorgt
  • Verjonging: een regenererende verjongingskuur die de huid een boost geeft

Huidanalyse

Voorafgaand een gezichtsbehandeling voeren wij een uitgebreide huidanalyse uit om te kijken welke behandeling voor jou het meest geschikt is.

Babor

Farm de Beauty werkt met de schoonheidsproducten van Babor. Deze fijne producten zijn volledig dierproefvrij, plantaardig en vrij van parabenen. Door de moderne technologie zijn een hoogwaardige werkstoffen aan de producten toegevoegd die het verouderingsproces en de vocht- en vetbalans van de huid optimaliseren.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Bijna een week geleden voor het eerst permanente make-up laten zetten. Het resultaat is nu al fantastisch! Ontzettend tevreden met mijn wenkbrauwen. Met alle expertise, tijd en een goed advies over de juiste kleur en vorm is Farm the Beauty een absolute aanrader.🌸

 

- Mieke Berkelaar
Zeer recent een behandeling voor het verwijderen van pigment/ouderdomsvlekken ondergaan. Een paar dagen loop je rond met wat korstjes maar…. na een week zijn alle vlekjes weg. Wat een mooi resultaat! Twee weken later een diepte reiniging en nu weer een stralende, vlekkeloze huid. Bedankt voor de fijne behandelingen, ik kom zeker terug 💐
- Laura M

Eerst mijn wenkbrauwen laten tatoeëren en wat zijn ze prachtig, een vervolg afspraak gemaakt om deze bij te laten werken maar dat was niet nodig daarna ook maar een gezichtsbehandeling en wat een geweldige ervaring, 1ste keer gezichtsbehandeling en zeker niet de laatste.

- Linda Daling

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is