GEZICHTSBEHANDELINGEN VOOR HEM EN HAAR


Gezichtsbehandelingen voor hem en haar

Hieronder vind je gezichtsbehandelingen geschikt voor de gecombineerde huid en de mannenhuid. Lees verder!

Gecombineerde huid

De gecombineerde huid is een combinatie van huidtypen, meestal een vette en droge huid. Het vette gedeelte is vaak het middengedeelte met de neus, voorhoofd en kin, terwijl het droge gedeelte zich bij de wangen, mond en ogen bevindt. Het gecombineerde huidtype komt erg vaak voor, en kan het beste als twee verschillende huidtypen verzorgd worden.

Behandelingen gecombineerde huid

  • Hydratatie: gezichtsbehandeling die de vette zones van de huid matteert en de droge zones hydrateert.
  • Peelings: een peeling die de huidstructuur verfijnt.

Mannenhuid

De mannenhuid is anders dan die van vrouwen en vraagt daarom om speciale huidverzorging. BABOR heeft exclusieve behandelingsconcepten ontwikkeld die speciaal afgestemd zijn op de behoeften van de mannelijke huid. Daar maken wij graag gebruik van!

Behandelingen mannenhuid

  • Vitaliteit: gezichtsbehandeling die de gestreste huid nieuwe vitaliteit geeft
  • Diepe reiniging: een reiniging die de huid reinigt en verzorgt
  • Verjonging: een regenererende verjongingskuur die de huid een boost geeft

Huidanalyse

Voorafgaand een gezichtsbehandeling voeren wij een uitgebreide huidanalyse uit om te kijken welke behandeling voor jou het meest geschikt is.

Babor

Farm de Beauty werkt met de schoonheidsproducten van Babor. Deze fijne producten zijn volledig dierproefvrij, plantaardig en vrij van parabenen. Door de moderne technologie zijn een hoogwaardige werkstoffen aan de producten toegevoegd die het verouderingsproces en de vocht- en vetbalans van de huid optimaliseren.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Ik ontmoette Jeanette op een informatiebeurs voor Alopecia en vertelde haar dat ik het naar vond dat ik nauwelijks wenkbrauwen meer had. Jeanette verzekerde mij dat permanente make-up ideaal voor mij zou zijn, ik zou perfecte wenkbrauwen kunnen hebben. En inderdaad: het resultaat is prachtig! Mensen zien vaak niet eens dat het permanente make-up is, zo mooi is het. Dankzij Jeanette voel ik me zekerder; daar ben ik iedere dag blij mee. Inmiddels heeft Jeanette ook onder en boven eyeliner bij me gezet. Het voordeel is dat je er altijd goed uitziet. Jeanette is echt een specialiste in haar vak, je bent in goede handen. Ze werkt heel zorgvuldig en neemt alle tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw en eyeliner heb beste bij je past. Ik kan het iedereen aanraden!

- Ariène Wildschut

Wat ben ik blij met mijn mooie wenkbrauwen! Eindelijk niet meer klungelen met een wenkbrauw potlood elke dag. En zo’n deskundige en vriendelijke Jeanette. Ik voelde mij meteen op mijn gemak , en dat scheelt want het is best wel een stap. Zo’n tatoeage. Het voelde een beetje als epileren met een pincet. En toen ik het iets meer ging voelen merkte Jeanette het meteen op en smeerde er nog wat extra verdovingscreme op. Ze heeft heel goed uitgelegd hoe alles werkt en wat er ging komen waardoor ik nu de mooiste wenkbrauwen van de wereld heb. En dat is zo fijn opstaan ’s morgens!
Bedankt Jeanette!!

 

- Els Van Der Pol

Deze week voor het eerst bij Jeannette geweest op aanraden van mijn moeder voor een gezichtsbehandeling. Ik had last van een droge huid met onzuiverheden en milia. Jeannette heeft deze verwijderd en mijn huid ziet er heel goed uit! Ook heb ik de lymfe drainage SLIMYONIK machine uitgeprobeerd en merkte al meteen verlichting in mijn opgezette voeten. Zou dit zeker aanraden voor iedereen die last heeft van zware en opzette benen en voeten.

 

- Puck

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is