GEZICHTSBEHANDELINGEN VOOR HEM EN HAAR


Gezichtsbehandelingen voor hem en haar

Hieronder vind je gezichtsbehandelingen geschikt voor de gecombineerde huid en de mannenhuid. Lees verder!

Gecombineerde huid

De gecombineerde huid is een combinatie van huidtypen, meestal een vette en droge huid. Het vette gedeelte is vaak het middengedeelte met de neus, voorhoofd en kin, terwijl het droge gedeelte zich bij de wangen, mond en ogen bevindt. Het gecombineerde huidtype komt erg vaak voor, en kan het beste als twee verschillende huidtypen verzorgd worden.

Behandelingen gecombineerde huid

  • Hydratatie: gezichtsbehandeling die de vette zones van de huid matteert en de droge zones hydrateert.
  • Peelings: een peeling die de huidstructuur verfijnt.

Mannenhuid

De mannenhuid is anders dan die van vrouwen en vraagt daarom om speciale huidverzorging. BABOR heeft exclusieve behandelingsconcepten ontwikkeld die speciaal afgestemd zijn op de behoeften van de mannelijke huid. Daar maken wij graag gebruik van!

Behandelingen mannenhuid

  • Vitaliteit: gezichtsbehandeling die de gestreste huid nieuwe vitaliteit geeft
  • Diepe reiniging: een reiniging die de huid reinigt en verzorgt
  • Verjonging: een regenererende verjongingskuur die de huid een boost geeft

Huidanalyse

Voorafgaand een gezichtsbehandeling voeren wij een uitgebreide huidanalyse uit om te kijken welke behandeling voor jou het meest geschikt is.

Babor

Farm de Beauty werkt met de schoonheidsproducten van Babor. Deze fijne producten zijn volledig dierproefvrij, plantaardig en vrij van parabenen. Door de moderne technologie zijn een hoogwaardige werkstoffen aan de producten toegevoegd die het verouderingsproces en de vocht- en vetbalans van de huid optimaliseren.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Jeanette heeft bij mij permanente eyeliner aangebracht. Zij werkt opvallend kordaat, trefzeker en geconcentreerd. Een extra pluspunt is haar enthousiasme voor het beroep.

- Marjanne Scheurwater

Jeanette maakt je helemaal gelukkig. Ik, als leek en die geen inzicht heeft wat bij me staat: ze heeft echt super advies!! Ik kwam voor pmu voor wenkbrauwen. Ik ben er echt trots op. Inmiddels ook eye-liner laten zetten. Zo kwam van het 1 het ander. Ook heb ik mijn donkere kringen laten behandelen. Vandaag de scalp pigmentatie laten zetten. Jeanette laat je echt een mooie vrouw voelen. Binnenkort ga ik voor een lip-line. Ik voel me een Bollywood dame. Wanneer Jeanette naar een andere plaats zou verhuizen: ik verhuis met haar mee. Met andere woorden: voor mij is en blijft ze de vakkundige dame die bij mij de schoonheidsbehandelingen mag blijven doen!! Ze is meer dan fantastisch. Dankjewel Jeanette

- Sharita

Ik ontmoette Jeanette op een informatiebeurs voor Alopecia en vertelde haar dat ik het naar vond dat ik nauwelijks wenkbrauwen meer had. Jeanette verzekerde mij dat permanente make-up ideaal voor mij zou zijn, ik zou perfecte wenkbrauwen kunnen hebben. En inderdaad: het resultaat is prachtig! Mensen zien vaak niet eens dat het permanente make-up is, zo mooi is het. Dankzij Jeanette voel ik me zekerder; daar ben ik iedere dag blij mee. Inmiddels heeft Jeanette ook onder en boven eyeliner bij me gezet. Het voordeel is dat je er altijd goed uitziet. Jeanette is echt een specialiste in haar vak, je bent in goede handen. Ze werkt heel zorgvuldig en neemt alle tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw en eyeliner heb beste bij je past. Ik kan het iedereen aanraden!

- Ariène Wildschut

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is