HAARUITVALBEHANDELINGEN


Haaruitvalbehandelingen

Alopecia androgenetica, alopecia areata en alopecia diffusa zijn oorzaken van haaruitval bij mannen en vrouwen. Bij Farm de Beauty zijn twee behandelingen mogelijk: Hair Rescue Program en Scalppigmentatie.

Hair Rescue

Het Hair Rescue behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Hair Rescue stopt in veel gevallen haaruitval en de afname van de kwaliteit van het haar. Veel mensen krijgen hun dikke en krachtige haar weer terug. Op naar een vollere haardos! Hair Rescue maakt gebruik van essentiële vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk stimuleren. Het behandelplan bestaat uit behandelingen in de salon en thuisverzorging met de Hair Rescue Scalp Lotion.

Scalppigmentatie

Met scalppigmentatie worden er miniscule kleine puntjes pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Op deze wijze stimuleer je hele korte stekeltjes. Het lijkt net alsof de haarfollikels met daar in de kort geknipte haartjes ziet zitten. Niemand hoeft te zien dat het haar wat je ziet gepimenteerd is! De pigmentatie is blijvend en vervaagd niet. Anders dan permanent make-up wat snel lichter wordt blijft dit Scalp Pigment perfect op kleur. Eenmaal de behandeling gedaan hoef je niet meer terug te komen om het bij te laten werken omdat de kleur niet langzaam lichter wordt. Mocht je er toch vanaf willen komen dan is dit pigment te verwijderen door middel van een laserbehandeling.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Ik heb 2 weken geleden een fibroblast behandeling gehad bij Jeanette. Ze had al gezegd dat ik er 1 week niet uit zou zien. Dus ik had een week vrij genomen. Het was best pittig, rust nemen, op de bank zitten en af blijven van de korstjes. Geen pijn! Maar je ziet er niet uit!!! Na 1 week weer aan het werk zonder zichtbare schade o.a. dankzij normale make-up. Ik ben erg tevreden met de behandeling, pigment vlekken en allemaal kleine oneffenheden en zonneschade weggewerkt. Advies: Neem zeker 1 week onderduiktijd.

- Marianne

Jeanette is een echte vakvrouw. Mijn wenkbrauwen heeft ze zo mooi gemaakt met permanente make-up. Ik krijg zoveel complimenten, omdat het er zo natuurlijk uitziet.

- Heleen van Beek

Na een tijdje erover nagedacht te hebben besloten om powderbrows te nemen, via Google uitgekomen bij Jeanette. Ontzettend blij met het resultaat wat er nu al is en dat terwijl de finishing touch nog gedaan moet worden. Jeanette neemt de tijd en overlegt precies hoe en wat, verder een gezellige dame om mee te kletsen. Het kost wat, maar het is het dubbel en dwars waard, zeker een aanrader!

- missG

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is