HAARUITVALBEHANDELINGEN


Haaruitvalbehandelingen

Alopecia androgenetica, alopecia areata en alopecia diffusa zijn oorzaken van haaruitval bij mannen en vrouwen. Bij Farm de Beauty zijn twee behandelingen mogelijk: Hair Rescue Program en Scalppigmentatie.

Hair Rescue

Het Hair Rescue behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Hair Rescue stopt in veel gevallen haaruitval en de afname van de kwaliteit van het haar. Veel mensen krijgen hun dikke en krachtige haar weer terug. Op naar een vollere haardos! Hair Rescue maakt gebruik van essentiële vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk stimuleren. Het behandelplan bestaat uit behandelingen in de salon en thuisverzorging met de Hair Rescue Scalp Lotion.

Scalppigmentatie

Met scalppigmentatie worden er miniscule kleine puntjes pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Op deze wijze stimuleer je hele korte stekeltjes. Het lijkt net alsof de haarfollikels met daar in de kort geknipte haartjes ziet zitten. Niemand hoeft te zien dat het haar wat je ziet gepimenteerd is! De pigmentatie is blijvend en vervaagd niet. Anders dan permanent make-up wat snel lichter wordt blijft dit Scalp Pigment perfect op kleur. Eenmaal de behandeling gedaan hoef je niet meer terug te komen om het bij te laten werken omdat de kleur niet langzaam lichter wordt. Mocht je er toch vanaf willen komen dan is dit pigment te verwijderen door middel van een laserbehandeling.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Bijna een week geleden voor het eerst permanente make-up laten zetten. Het resultaat is nu al fantastisch! Ontzettend tevreden met mijn wenkbrauwen. Met alle expertise, tijd en een goed advies over de juiste kleur en vorm is Farm the Beauty een absolute aanrader.🌸

 

- Mieke Berkelaar
Zeer recent een behandeling voor het verwijderen van pigment/ouderdomsvlekken ondergaan. Een paar dagen loop je rond met wat korstjes maar…. na een week zijn alle vlekjes weg. Wat een mooi resultaat! Twee weken later een diepte reiniging en nu weer een stralende, vlekkeloze huid. Bedankt voor de fijne behandelingen, ik kom zeker terug 💐
- Laura M

Eerst mijn wenkbrauwen laten tatoeëren en wat zijn ze prachtig, een vervolg afspraak gemaakt om deze bij te laten werken maar dat was niet nodig daarna ook maar een gezichtsbehandeling en wat een geweldige ervaring, 1ste keer gezichtsbehandeling en zeker niet de laatste.

- Linda Daling

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is