HIFU 3D FACELIFIT / ULTRASOUND THERAPIE


HIFU 3D Facelift / Ultrasound therapie

HIFU is een effectieve facelift zonder snijden. Het is een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te liften en te verstrakken. Je merkt al resultaat na een behandeling, en dit zonder hersteltijd of bijwerkingen. De optimale resultaten zullen na ongeveer 2 tot 3 maanden zichtbaar zijn. Na deze periode zal je zichtbare versteviging van de huid en een lifting van de gezichtscontouren zien. De huid is voller en fijne lijntjes en rimpeltjes zullen verminderen..

Wat is HIFU 3D Facelift

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound, ook wel aangeduid met microfocused ultraround. HIFU 3D facelift werkt met geluidsgolven (ultrasound) en de energie (warmte) die daarbij vrijkomt, dringt door in verschillende huidlagen. De behandeling werkt op drie lagen, de Epidermis (opperhuid), de Dermis (diepere dermale bindweefsellaag) en de fibromusculaire laag, ook wel SMAS-laag genoemd. SMAS staat voor Superficial Muscular System, dit is de laag dit is een vezelig netwerk en ze verbindt met de lederhuid. Zonder de opperhuid te beschadigen. Op deze plaatsen ontstaat een warmte van 60 tot 70 graden celcius. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt en verstrakt.

Geen enkele andere techniek (zoals lasers en radiofrequentie) bereikt de SMAS laag. Daarom is de HIFU techniek uniek.

Wat is het resultaat van de HIFU behandeling en voor wie geschikt?

De behandeling is voor mensen die er wel beter of jonger uit willen zien, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime. HIFU geen vervanging is voor een operatie, is het een haalbare optie voor diegenen die niet klaar zijn voor een facelift of voor diegene die op zoek is naar verlenging van de effecten van een cosmetische operatie.

Doorgaans is er slechts een behandeling nodig, kort na de behandeling kunt u de eerste verbeteringen gaan zien; soms is een ,re-touch” na enkele weken aan te raden. De verbeteringen worden geleidelijk zichtbaar. De resultaten zullen ongeveer 12 tot 18 maanden aanhouden en daarna zal de huid weer volgens het normale proces verouderen.

Welke zones kunnen o.a. behandeld worden?

  • Bovenlip rokerslijntjes / Onderlip / Marionette lijntjes / Neuslippen plooi
  • Onderkin / Kaaklijn / Hals / Decolleté

HIFU behandeling is volkomen veilig. FDA goedgekeurd en apparatuur is gecertificeerd!

Wilt u meer weten over de behandelingen en mogelijkheden van de HIFU, neem dan contact met ons op.

PS: Een HIFU behandeling wordt afgeraden indien recent is behandeld met fillers en of botox in het beoogde behandelgebied. Tevens niet geschikt voor zwangere, of indien er sprake is voor stollingsstoornis, immuunstoornis, leveraandoening, of een hartritmestoornis.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Ik heb 2 weken geleden een fibroblast behandeling gehad bij Jeanette. Ze had al gezegd dat ik er 1 week niet uit zou zien. Dus ik had een week vrij genomen. Het was best pittig, rust nemen, op de bank zitten en af blijven van de korstjes. Geen pijn! Maar je ziet er niet uit!!! Na 1 week weer aan het werk zonder zichtbare schade o.a. dankzij normale make-up. Ik ben erg tevreden met de behandeling, pigment vlekken en allemaal kleine oneffenheden en zonneschade weggewerkt. Advies: Neem zeker 1 week onderduiktijd.

- Marianne

Jeanette is een echte vakvrouw. Mijn wenkbrauwen heeft ze zo mooi gemaakt met permanente make-up. Ik krijg zoveel complimenten, omdat het er zo natuurlijk uitziet.

- Heleen van Beek

Na een tijdje erover nagedacht te hebben besloten om powderbrows te nemen, via Google uitgekomen bij Jeanette. Ontzettend blij met het resultaat wat er nu al is en dat terwijl de finishing touch nog gedaan moet worden. Jeanette neemt de tijd en overlegt precies hoe en wat, verder een gezellige dame om mee te kletsen. Het kost wat, maar het is het dubbel en dwars waard, zeker een aanrader!

- missG

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is