HIFU 3D FACELIFIT / ULTRASOUND THERAPIE


HIFU 3D Facelift / Ultrasound therapie

HIFU is een effectieve facelift zonder snijden. Het is een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te liften en te verstrakken. Je merkt al resultaat na een behandeling, en dit zonder hersteltijd of bijwerkingen. De optimale resultaten zullen na ongeveer 2 tot 3 maanden zichtbaar zijn. Na deze periode zal je zichtbare versteviging van de huid en een lifting van de gezichtscontouren zien. De huid is voller en fijne lijntjes en rimpeltjes zullen verminderen..

Wat is HIFU 3D Facelift

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound, ook wel aangeduid met microfocused ultraround. HIFU 3D facelift werkt met geluidsgolven (ultrasound) en de energie (warmte) die daarbij vrijkomt, dringt door in verschillende huidlagen. De behandeling werkt op drie lagen, de Epidermis (opperhuid), de Dermis (diepere dermale bindweefsellaag) en de fibromusculaire laag, ook wel SMAS-laag genoemd. SMAS staat voor Superficial Muscular System, dit is de laag dit is een vezelig netwerk en ze verbindt met de lederhuid. Zonder de opperhuid te beschadigen. Op deze plaatsen ontstaat een warmte van 60 tot 70 graden celcius. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt en verstrakt.

Geen enkele andere techniek (zoals lasers en radiofrequentie) bereikt de SMAS laag. Daarom is de HIFU techniek uniek.

Wat is het resultaat van de HIFU behandeling en voor wie geschikt?

De behandeling is voor mensen die er wel beter of jonger uit willen zien, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime. HIFU geen vervanging is voor een operatie, is het een haalbare optie voor diegenen die niet klaar zijn voor een facelift of voor diegene die op zoek is naar verlenging van de effecten van een cosmetische operatie.

Doorgaans is er slechts een behandeling nodig, kort na de behandeling kunt u de eerste verbeteringen gaan zien; soms is een ,re-touch” na enkele weken aan te raden. De verbeteringen worden geleidelijk zichtbaar. De resultaten zullen ongeveer 12 tot 18 maanden aanhouden en daarna zal de huid weer volgens het normale proces verouderen.

Welke zones kunnen o.a. behandeld worden?

  • Bovenlip rokerslijntjes / Onderlip / Marionette lijntjes / Neuslippen plooi
  • Onderkin / Kaaklijn / Hals / Decolleté

HIFU behandeling is volkomen veilig. FDA goedgekeurd en apparatuur is gecertificeerd!

Wilt u meer weten over de behandelingen en mogelijkheden van de HIFU, neem dan contact met ons op.

PS: Een HIFU behandeling wordt afgeraden indien recent is behandeld met fillers en of botox in het beoogde behandelgebied. Tevens niet geschikt voor zwangere, of indien er sprake is voor stollingsstoornis, immuunstoornis, leveraandoening, of een hartritmestoornis.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Ik ontmoette Jeanette op een informatiebeurs voor Alopecia en vertelde haar dat ik het naar vond dat ik nauwelijks wenkbrauwen meer had. Jeanette verzekerde mij dat permanente make-up ideaal voor mij zou zijn, ik zou perfecte wenkbrauwen kunnen hebben. En inderdaad: het resultaat is prachtig! Mensen zien vaak niet eens dat het permanente make-up is, zo mooi is het. Dankzij Jeanette voel ik me zekerder; daar ben ik iedere dag blij mee. Inmiddels heeft Jeanette ook onder en boven eyeliner bij me gezet. Het voordeel is dat je er altijd goed uitziet. Jeanette is echt een specialiste in haar vak, je bent in goede handen. Ze werkt heel zorgvuldig en neemt alle tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw en eyeliner heb beste bij je past. Ik kan het iedereen aanraden!

- Ariène Wildschut

Wat ben ik blij met mijn mooie wenkbrauwen! Eindelijk niet meer klungelen met een wenkbrauw potlood elke dag. En zo’n deskundige en vriendelijke Jeanette. Ik voelde mij meteen op mijn gemak , en dat scheelt want het is best wel een stap. Zo’n tatoeage. Het voelde een beetje als epileren met een pincet. En toen ik het iets meer ging voelen merkte Jeanette het meteen op en smeerde er nog wat extra verdovingscreme op. Ze heeft heel goed uitgelegd hoe alles werkt en wat er ging komen waardoor ik nu de mooiste wenkbrauwen van de wereld heb. En dat is zo fijn opstaan ’s morgens!
Bedankt Jeanette!!

 

- Els Van Der Pol

Deze week voor het eerst bij Jeannette geweest op aanraden van mijn moeder voor een gezichtsbehandeling. Ik had last van een droge huid met onzuiverheden en milia. Jeannette heeft deze verwijderd en mijn huid ziet er heel goed uit! Ook heb ik de lymfe drainage SLIMYONIK machine uitgeprobeerd en merkte al meteen verlichting in mijn opgezette voeten. Zou dit zeker aanraden voor iedereen die last heeft van zware en opzette benen en voeten.

 

- Puck

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is