HIFU 3D FACELIFIT / ULTRASOUND THERAPIE


HIFU 3D Facelift / Ultrasound therapie

HIFU is een effectieve facelift zonder snijden. Het is een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te liften en te verstrakken. Je merkt al resultaat na een behandeling, en dit zonder hersteltijd of bijwerkingen. De optimale resultaten zullen na ongeveer 2 tot 3 maanden zichtbaar zijn. Na deze periode zal je zichtbare versteviging van de huid en een lifting van de gezichtscontouren zien. De huid is voller en fijne lijntjes en rimpeltjes zullen verminderen..

Wat is HIFU 3D Facelift

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound, ook wel aangeduid met microfocused ultraround. HIFU 3D facelift werkt met geluidsgolven (ultrasound) en de energie (warmte) die daarbij vrijkomt, dringt door in verschillende huidlagen. De behandeling werkt op drie lagen, de Epidermis (opperhuid), de Dermis (diepere dermale bindweefsellaag) en de fibromusculaire laag, ook wel SMAS-laag genoemd. SMAS staat voor Superficial Muscular System, dit is de laag dit is een vezelig netwerk en ze verbindt met de lederhuid. Zonder de opperhuid te beschadigen. Op deze plaatsen ontstaat een warmte van 60 tot 70 graden celcius. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt en verstrakt.

Geen enkele andere techniek (zoals lasers en radiofrequentie) bereikt de SMAS laag. Daarom is de HIFU techniek uniek.

Wat is het resultaat van de HIFU behandeling en voor wie geschikt?

De behandeling is voor mensen die er wel beter of jonger uit willen zien, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime. HIFU geen vervanging is voor een operatie, is het een haalbare optie voor diegenen die niet klaar zijn voor een facelift of voor diegene die op zoek is naar verlenging van de effecten van een cosmetische operatie.

Doorgaans is er slechts een behandeling nodig, kort na de behandeling kunt u de eerste verbeteringen gaan zien; soms is een ,re-touch” na enkele weken aan te raden. De verbeteringen worden geleidelijk zichtbaar. De resultaten zullen ongeveer 12 tot 18 maanden aanhouden en daarna zal de huid weer volgens het normale proces verouderen.

Welke zones kunnen o.a. behandeld worden?

  • Bovenlip rokerslijntjes / Onderlip / Marionette lijntjes / Neuslippen plooi
  • Onderkin / Kaaklijn / Hals / Decolleté

HIFU behandeling is volkomen veilig. FDA goedgekeurd en apparatuur is gecertificeerd!

Wilt u meer weten over de behandelingen en mogelijkheden van de HIFU, neem dan contact met ons op.

PS: Een HIFU behandeling wordt afgeraden indien recent is behandeld met fillers en of botox in het beoogde behandelgebied. Tevens niet geschikt voor zwangere, of indien er sprake is voor stollingsstoornis, immuunstoornis, leveraandoening, of een hartritmestoornis.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Bijna een week geleden voor het eerst permanente make-up laten zetten. Het resultaat is nu al fantastisch! Ontzettend tevreden met mijn wenkbrauwen. Met alle expertise, tijd en een goed advies over de juiste kleur en vorm is Farm the Beauty een absolute aanrader.🌸

 

- Mieke Berkelaar
Zeer recent een behandeling voor het verwijderen van pigment/ouderdomsvlekken ondergaan. Een paar dagen loop je rond met wat korstjes maar…. na een week zijn alle vlekjes weg. Wat een mooi resultaat! Twee weken later een diepte reiniging en nu weer een stralende, vlekkeloze huid. Bedankt voor de fijne behandelingen, ik kom zeker terug 💐
- Laura M

Eerst mijn wenkbrauwen laten tatoeëren en wat zijn ze prachtig, een vervolg afspraak gemaakt om deze bij te laten werken maar dat was niet nodig daarna ook maar een gezichtsbehandeling en wat een geweldige ervaring, 1ste keer gezichtsbehandeling en zeker niet de laatste.

- Linda Daling

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is