HUIDANALYSE MET SKINSCOUT


Huidanalyse met SkinScout

Bij Farm de Beauty wordt gewerkt met het wetenschappelijke huidanalyse apparaat de SkinScout. De SkinScout is ontwikkeld in samenwerking met een Duits bedrijf, een wereldwijd marktleider op gebied van Professionele meetapparatuur. De diverse meetapparaten worden gebruikt door andere de NASA, diverse ziekenhuizen en het brandwondencentrum in Beverwijk. Garantie voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid!

Uiteraard is er ook zorgvuldig en wetenschappelijk onderzoek gedaan naar wat de juiste waardes zijn voor onze huid om deze in perfecte conditie te houden. De huid wordt gemeten op 4 waardes: talg, vocht, erytheem (roodheid) en pigment.

Wat zeggen deze waardes over je huid?

  • Talg: met deze meting wordt je huidtype bepaald; droge, gemengde, vette, vochtarme of normale huid. Het is belangrijk om deze huidmeting te verrichten, zodat ik de juiste producten en behandelingen kan adviseren.
  • Vochtgehalte: het vochtgehalte geeft aan hoe het is gesteld met de huishouding. Een verstoorde vochtbalans zorgt voor vroegtijdige huidveroudering en huidproblemen.
  • Erytheem: erytheem is de medische term voor een rode kleurverandering van de huid, ontstaan als gevolg van vaatverwijding.
  • Pigment: deze meting toont aan hoe het is gesteld met de vorming van pigment in de huid. Hieraan wordt afgelezen hoeveel bescherming je huid heeft tegen UV-straling. Door deze meting weet je precies welke zonbescherming je huid nodig heeft.

Goede en hoogwaardige producten voor de thuisverzorging zorgen voor 70% van het behoud van je huid.
Belangrijk is dat je deze s’morgens en s’avonds op de juiste wijze gebruikt. In de overige 30% kan ik je met mijn gezichtsbehandelingen helpen.

Wat is het verschil tussen de producten van de schoonheidsspecialiste, en die van de drogist/apotheek?

De producten die in een schoonheidssalon gebruikt worden zijn geconcentreerder en bevatten meer werkstoffen. Door thuis met dezelfde producten te werken zijn de salon- en thuisgebruik behandelingen op elkaar afgestemd en versterken ze elkaars werking.

Met de meting van de SKinScout kan ik je een passend advies geven. Meten = tenslotte weten.

Ook benieuwd hoe de conditie van jouw huid is? Maak een afspraak voor een gratis huidanalyse met de SkinScout en laat je informeren en adviseren!

Prijs: De eerste behandeling in combinatie met een andere behandeling is helemaal gratis!
Duur: 15 minuten

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Jeanette heeft bij mij permanente eyeliner aangebracht. Zij werkt opvallend kordaat, trefzeker en geconcentreerd. Een extra pluspunt is haar enthousiasme voor het beroep.

- Marjanne Scheurwater

Jeanette maakt je helemaal gelukkig. Ik, als leek en die geen inzicht heeft wat bij me staat: ze heeft echt super advies!! Ik kwam voor pmu voor wenkbrauwen. Ik ben er echt trots op. Inmiddels ook eye-liner laten zetten. Zo kwam van het 1 het ander. Ook heb ik mijn donkere kringen laten behandelen. Vandaag de scalp pigmentatie laten zetten. Jeanette laat je echt een mooie vrouw voelen. Binnenkort ga ik voor een lip-line. Ik voel me een Bollywood dame. Wanneer Jeanette naar een andere plaats zou verhuizen: ik verhuis met haar mee. Met andere woorden: voor mij is en blijft ze de vakkundige dame die bij mij de schoonheidsbehandelingen mag blijven doen!! Ze is meer dan fantastisch. Dankjewel Jeanette

- Sharita

Ik ontmoette Jeanette op een informatiebeurs voor Alopecia en vertelde haar dat ik het naar vond dat ik nauwelijks wenkbrauwen meer had. Jeanette verzekerde mij dat permanente make-up ideaal voor mij zou zijn, ik zou perfecte wenkbrauwen kunnen hebben. En inderdaad: het resultaat is prachtig! Mensen zien vaak niet eens dat het permanente make-up is, zo mooi is het. Dankzij Jeanette voel ik me zekerder; daar ben ik iedere dag blij mee. Inmiddels heeft Jeanette ook onder en boven eyeliner bij me gezet. Het voordeel is dat je er altijd goed uitziet. Jeanette is echt een specialiste in haar vak, je bent in goede handen. Ze werkt heel zorgvuldig en neemt alle tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw en eyeliner heb beste bij je past. Ik kan het iedereen aanraden!

- Ariène Wildschut

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is