HUIDANALYSE MET SKINSCOUT


Huidanalyse met SkinScout

Bij Farm de Beauty wordt gewerkt met het wetenschappelijke huidanalyse apparaat de SkinScout. De SkinScout is ontwikkeld in samenwerking met een Duits bedrijf, een wereldwijd marktleider op gebied van Professionele meetapparatuur. De diverse meetapparaten worden gebruikt door andere de NASA, diverse ziekenhuizen en het brandwondencentrum in Beverwijk. Garantie voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid!

Uiteraard is er ook zorgvuldig en wetenschappelijk onderzoek gedaan naar wat de juiste waardes zijn voor onze huid om deze in perfecte conditie te houden. De huid wordt gemeten op 4 waardes: talg, vocht, erytheem (roodheid) en pigment.

Wat zeggen deze waardes over je huid?

  • Talg: met deze meting wordt je huidtype bepaald; droge, gemengde, vette, vochtarme of normale huid. Het is belangrijk om deze huidmeting te verrichten, zodat ik de juiste producten en behandelingen kan adviseren.
  • Vochtgehalte: het vochtgehalte geeft aan hoe het is gesteld met de huishouding. Een verstoorde vochtbalans zorgt voor vroegtijdige huidveroudering en huidproblemen.
  • Erytheem: erytheem is de medische term voor een rode kleurverandering van de huid, ontstaan als gevolg van vaatverwijding.
  • Pigment: deze meting toont aan hoe het is gesteld met de vorming van pigment in de huid. Hieraan wordt afgelezen hoeveel bescherming je huid heeft tegen UV-straling. Door deze meting weet je precies welke zonbescherming je huid nodig heeft.

Goede en hoogwaardige producten voor de thuisverzorging zorgen voor 70% van het behoud van je huid.
Belangrijk is dat je deze s’morgens en s’avonds op de juiste wijze gebruikt. In de overige 30% kan ik je met mijn gezichtsbehandelingen helpen.

Wat is het verschil tussen de producten van de schoonheidsspecialiste, en die van de drogist/apotheek?

De producten die in een schoonheidssalon gebruikt worden zijn geconcentreerder en bevatten meer werkstoffen. Door thuis met dezelfde producten te werken zijn de salon- en thuisgebruik behandelingen op elkaar afgestemd en versterken ze elkaars werking.

Met de meting van de SKinScout kan ik je een passend advies geven. Meten = tenslotte weten.

Ook benieuwd hoe de conditie van jouw huid is? Maak een afspraak voor een gratis huidanalyse met de SkinScout en laat je informeren en adviseren!

Prijs: De eerste behandeling in combinatie met een andere behandeling is helemaal gratis!
Duur: 15 minuten

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Bijna een week geleden voor het eerst permanente make-up laten zetten. Het resultaat is nu al fantastisch! Ontzettend tevreden met mijn wenkbrauwen. Met alle expertise, tijd en een goed advies over de juiste kleur en vorm is Farm the Beauty een absolute aanrader.🌸

 

- Mieke Berkelaar
Zeer recent een behandeling voor het verwijderen van pigment/ouderdomsvlekken ondergaan. Een paar dagen loop je rond met wat korstjes maar…. na een week zijn alle vlekjes weg. Wat een mooi resultaat! Twee weken later een diepte reiniging en nu weer een stralende, vlekkeloze huid. Bedankt voor de fijne behandelingen, ik kom zeker terug 💐
- Laura M

Eerst mijn wenkbrauwen laten tatoeëren en wat zijn ze prachtig, een vervolg afspraak gemaakt om deze bij te laten werken maar dat was niet nodig daarna ook maar een gezichtsbehandeling en wat een geweldige ervaring, 1ste keer gezichtsbehandeling en zeker niet de laatste.

- Linda Daling

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is