HUIDANALYSE MET SKINSCOUT


Huidanalyse met SkinScout

Bij Farm de Beauty wordt gewerkt met het wetenschappelijke huidanalyse apparaat de SkinScout. De SkinScout is ontwikkeld in samenwerking met een Duits bedrijf, een wereldwijd marktleider op gebied van Professionele meetapparatuur. De diverse meetapparaten worden gebruikt door andere de NASA, diverse ziekenhuizen en het brandwondencentrum in Beverwijk. Garantie voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid!

Uiteraard is er ook zorgvuldig en wetenschappelijk onderzoek gedaan naar wat de juiste waardes zijn voor onze huid om deze in perfecte conditie te houden. De huid wordt gemeten op 4 waardes: talg, vocht, erytheem (roodheid) en pigment.

Wat zeggen deze waardes over je huid?

  • Talg: met deze meting wordt je huidtype bepaald; droge, gemengde, vette, vochtarme of normale huid. Het is belangrijk om deze huidmeting te verrichten, zodat ik de juiste producten en behandelingen kan adviseren.
  • Vochtgehalte: het vochtgehalte geeft aan hoe het is gesteld met de huishouding. Een verstoorde vochtbalans zorgt voor vroegtijdige huidveroudering en huidproblemen.
  • Erytheem: erytheem is de medische term voor een rode kleurverandering van de huid, ontstaan als gevolg van vaatverwijding.
  • Pigment: deze meting toont aan hoe het is gesteld met de vorming van pigment in de huid. Hieraan wordt afgelezen hoeveel bescherming je huid heeft tegen UV-straling. Door deze meting weet je precies welke zonbescherming je huid nodig heeft.

Goede en hoogwaardige producten voor de thuisverzorging zorgen voor 70% van het behoud van je huid.
Belangrijk is dat je deze s’morgens en s’avonds op de juiste wijze gebruikt. In de overige 30% kan ik je met mijn gezichtsbehandelingen helpen.

Wat is het verschil tussen de producten van de schoonheidsspecialiste, en die van de drogist/apotheek?

De producten die in een schoonheidssalon gebruikt worden zijn geconcentreerder en bevatten meer werkstoffen. Door thuis met dezelfde producten te werken zijn de salon- en thuisgebruik behandelingen op elkaar afgestemd en versterken ze elkaars werking.

Met de meting van de SKinScout kan ik je een passend advies geven. Meten = tenslotte weten.

Ook benieuwd hoe de conditie van jouw huid is? Maak een afspraak voor een gratis huidanalyse met de SkinScout en laat je informeren en adviseren!

Prijs: De eerste behandeling in combinatie met een andere behandeling is helemaal gratis!
Duur: 15 minuten

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Ik heb 2 weken geleden een fibroblast behandeling gehad bij Jeanette. Ze had al gezegd dat ik er 1 week niet uit zou zien. Dus ik had een week vrij genomen. Het was best pittig, rust nemen, op de bank zitten en af blijven van de korstjes. Geen pijn! Maar je ziet er niet uit!!! Na 1 week weer aan het werk zonder zichtbare schade o.a. dankzij normale make-up. Ik ben erg tevreden met de behandeling, pigment vlekken en allemaal kleine oneffenheden en zonneschade weggewerkt. Advies: Neem zeker 1 week onderduiktijd.

- Marianne

Jeanette is een echte vakvrouw. Mijn wenkbrauwen heeft ze zo mooi gemaakt met permanente make-up. Ik krijg zoveel complimenten, omdat het er zo natuurlijk uitziet.

- Heleen van Beek

Na een tijdje erover nagedacht te hebben besloten om powderbrows te nemen, via Google uitgekomen bij Jeanette. Ontzettend blij met het resultaat wat er nu al is en dat terwijl de finishing touch nog gedaan moet worden. Jeanette neemt de tijd en overlegt precies hoe en wat, verder een gezellige dame om mee te kletsen. Het kost wat, maar het is het dubbel en dwars waard, zeker een aanrader!

- missG

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is