PERMANENTE MAKE-UP


Permanente make-up

Sta jij elke ochtend (te) lang voor de spiegel om je make-up aan te brengen? Met permanente make-up is dat voorgoed voorbij! PMU is dé manier om altijd jouw wenkbrauwen, eyeliner of lipcontouren perfect in orde te hebben. Je hoeft nooit meer in de weer met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook in het zwembad, de sauna, in de zee of aan het strand. Het resultaat blijft twee tot vijf jaar zitten en vaak nog langer! Permanente make-up oogt heel natuurlijk, zo zie jij er altijd stralend uit.

PMU is aan te brengen op je wenkbrauwen, oogleden of je lippen.

Wenkbrauwen

Veel vrouwen verliezen met de jaren steeds meer wenkbrauwhaartjes. Permanente make-up biedt de mogelijkheid om de kale delen van de wenkbrauw op te vullen. De wenkbrauwen ogen vol, natuurlijk en perfect gevormd!

Eyeliner

Wil jij sprekende ogen, maar kun je geen oogpotlood meer zien? Permanente eyeliner voor onder en/of boven je ogen geven je een stralende blik.

Lipliner

Jouw lippen altijd in een perfecte vorm? Met permanente make-up heeft jouw mond weer een volle en strakke vorm. Daarnaast kun je kiezen voor een mooie permanente kleur!

Verschillende permanente make-up technieken

Er zijn verschillende technieken om permanente make-up aan te brengen:

  • 3D hairstrokes: wanneer je weinig wenkbrauwhaartjes hebt is de 3D hairstroke techniek perfect voor jou. De hairstrokes worden met mesjes ingezet. Je wenkbrauwen lijken 100% echt! Er worden één of twee kleuren gebruiken voor een natuurlijk resultaat. Hairstrokers kunnen je eigen wenkbrauwen ook opvulling, zodat ze voller lijken.
  • Combo brows: deze techniek is een samenvoeging van microblading en de ombre-techniek. Microblading zorgt voor het aanvullen van de kleine haartjes aan de ‘voorkant’ van de wenkbrauw. De ombre-techniek geeft de wenkbrauw een mooi en vol resultaat.
  • Powder brows: met deze techniek wordt er op een subtiele wijze pigment aangebracht. Het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Het resultaat is semi permanent.

Permanente make-up is ideaal voor iedereen die:

  • Moeite hebben met het aanbrengen van make-up
  • Door een medische reden te maken hebben met haarverlies
  • Allergisch zijn voor ‘gewone’ make-up
  • Veel aan sport doen
  • Niet tevreden zijn met dunne, rafelige lippen of wenkbrauwen

Beelden zeggen meer dan woorden!

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Bijna een week geleden voor het eerst permanente make-up laten zetten. Het resultaat is nu al fantastisch! Ontzettend tevreden met mijn wenkbrauwen. Met alle expertise, tijd en een goed advies over de juiste kleur en vorm is Farm the Beauty een absolute aanrader.🌸

 

- Mieke Berkelaar
Zeer recent een behandeling voor het verwijderen van pigment/ouderdomsvlekken ondergaan. Een paar dagen loop je rond met wat korstjes maar…. na een week zijn alle vlekjes weg. Wat een mooi resultaat! Twee weken later een diepte reiniging en nu weer een stralende, vlekkeloze huid. Bedankt voor de fijne behandelingen, ik kom zeker terug 💐
- Laura M

Eerst mijn wenkbrauwen laten tatoeëren en wat zijn ze prachtig, een vervolg afspraak gemaakt om deze bij te laten werken maar dat was niet nodig daarna ook maar een gezichtsbehandeling en wat een geweldige ervaring, 1ste keer gezichtsbehandeling en zeker niet de laatste.

- Linda Daling

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is