PERMANENTE MAKE-UP


Permanente make-up

Sta jij elke ochtend (te) lang voor de spiegel om je make-up aan te brengen? Met permanente make-up is dat voorgoed voorbij! PMU is dé manier om altijd jouw wenkbrauwen, eyeliner of lipcontouren perfect in orde te hebben. Je hoeft nooit meer in de weer met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook in het zwembad, de sauna, in de zee of aan het strand. Het resultaat blijft twee tot vijf jaar zitten en vaak nog langer! Permanente make-up oogt heel natuurlijk, zo zie jij er altijd stralend uit.

PMU is aan te brengen op je wenkbrauwen, oogleden of je lippen.

Wenkbrauwen

Veel vrouwen verliezen met de jaren steeds meer wenkbrauwhaartjes. Permanente make-up biedt de mogelijkheid om de kale delen van de wenkbrauw op te vullen. De wenkbrauwen ogen vol, natuurlijk en perfect gevormd!

Eyeliner

Wil jij sprekende ogen, maar kun je geen oogpotlood meer zien? Permanente eyeliner voor onder en/of boven je ogen geven je een stralende blik.

Lipliner

Jouw lippen altijd in een perfecte vorm? Met permanente make-up heeft jouw mond weer een volle en strakke vorm. Daarnaast kun je kiezen voor een mooie permanente kleur!

Verschillende permanente make-up technieken

Er zijn verschillende technieken om permanente make-up aan te brengen:

  • 3D hairstrokes: wanneer je weinig wenkbrauwhaartjes hebt is de 3D hairstroke techniek perfect voor jou. De hairstrokes worden met mesjes ingezet. Je wenkbrauwen lijken 100% echt! Er worden één of twee kleuren gebruiken voor een natuurlijk resultaat. Hairstrokers kunnen je eigen wenkbrauwen ook opvulling, zodat ze voller lijken.
  • Combo brows: deze techniek is een samenvoeging van microblading en de ombre-techniek. Microblading zorgt voor het aanvullen van de kleine haartjes aan de ‘voorkant’ van de wenkbrauw. De ombre-techniek geeft de wenkbrauw een mooi en vol resultaat.
  • Powder brows: met deze techniek wordt er op een subtiele wijze pigment aangebracht. Het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Het resultaat is semi permanent.

Permanente make-up is ideaal voor iedereen die:

  • Moeite hebben met het aanbrengen van make-up
  • Door een medische reden te maken hebben met haarverlies
  • Allergisch zijn voor ‘gewone’ make-up
  • Veel aan sport doen
  • Niet tevreden zijn met dunne, rafelige lippen of wenkbrauwen

Beelden zeggen meer dan woorden!

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Ik heb 2 weken geleden een fibroblast behandeling gehad bij Jeanette. Ze had al gezegd dat ik er 1 week niet uit zou zien. Dus ik had een week vrij genomen. Het was best pittig, rust nemen, op de bank zitten en af blijven van de korstjes. Geen pijn! Maar je ziet er niet uit!!! Na 1 week weer aan het werk zonder zichtbare schade o.a. dankzij normale make-up. Ik ben erg tevreden met de behandeling, pigment vlekken en allemaal kleine oneffenheden en zonneschade weggewerkt. Advies: Neem zeker 1 week onderduiktijd.

- Marianne

Jeanette is een echte vakvrouw. Mijn wenkbrauwen heeft ze zo mooi gemaakt met permanente make-up. Ik krijg zoveel complimenten, omdat het er zo natuurlijk uitziet.

- Heleen van Beek

Na een tijdje erover nagedacht te hebben besloten om powderbrows te nemen, via Google uitgekomen bij Jeanette. Ontzettend blij met het resultaat wat er nu al is en dat terwijl de finishing touch nog gedaan moet worden. Jeanette neemt de tijd en overlegt precies hoe en wat, verder een gezellige dame om mee te kletsen. Het kost wat, maar het is het dubbel en dwars waard, zeker een aanrader!

- missG

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is