PUREBEAU FIBROBLAST


Purebeau fibroblast

Zou jij soms willen dat je de tijd kon terugdraaien? Terug naar die stralende jonge huid zonder rimpels? De techniek zit niet stil. Met steeds effectievere behandelingen heb jij in korte tijd weer de huid waar je altijd van droomde. Hoe? Met de Purebeau Fibroblast.

Purebeau Fibroblast behandeling

Fibroblast, ook wel PLASMALIFT genoemd, is een revolutionaire innovatieve behandeling. Met een applictor wordt een kleine vonk/bliksemflitje geproduceerd vlak boven de huid. Deze zogenoemde plasmaboog veroorzaakt een microverdamping in de oppervlakkige huidlaag. Dit proces wordt ook wel sublimatie genoemd. Ook zorgt deze vonk ervoor dat de vezels die zich in de diepere huidlaag bevinden zich samentrekken. Dit zorgt voor een onmiddelijke verstrakking die meteen zichtbaar is! Bovendien stimuleert de Purebeau Fibroblast op langer termijn de aanmaak van nieuwe elastine en collageen vezels.

Voordelen van Purebeau Fibroblast

  • Onmiddellijk en natuurlijk resultaat
  • Laagdrempelige behandeling
  • Vrijwel pijnloos
  • Korte behandeling
  • Geen littekens, niet snijden
  • Natuurlijke vorm van huidverstrakking
  • Korte herstelperiode

De behandeling met Purebeau Fibroblast

Voorafgaand de behandeling wordt de huid met een crème verdoofd waardoor deze vrijwel pijnloos is. De behandeling met Purebeau Fibroblast duurt slechts 1 tot 2 uur. Na de behandeling kun je gelijk je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Je huid voelt iets gezwollen en branderig aan, dit verschilt per persoon. De ontstane korstjes blijven 5 tot 7 dagen zichtbaar, maar met een speciale camouflage crème kunnen deze worden gecamoufleerd.

Resultaat

De resultaten van deze behandeling zijn spectaculair. In sommige gevallen kan de tweede behandeling al na 12 weken worden uitgevoerd. Het resultaat van deze behandeling is blijvend, helaas gaat huidverslapping en huidveroudering altijd door. Het is dan wenselijk om een tijdje na de behandeling een nieuwe behandeling te ondergaan.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Ik heb 2 weken geleden een fibroblast behandeling gehad bij Jeanette. Ze had al gezegd dat ik er 1 week niet uit zou zien. Dus ik had een week vrij genomen. Het was best pittig, rust nemen, op de bank zitten en af blijven van de korstjes. Geen pijn! Maar je ziet er niet uit!!! Na 1 week weer aan het werk zonder zichtbare schade o.a. dankzij normale make-up. Ik ben erg tevreden met de behandeling, pigment vlekken en allemaal kleine oneffenheden en zonneschade weggewerkt. Advies: Neem zeker 1 week onderduiktijd.

- Marianne

Jeanette is een echte vakvrouw. Mijn wenkbrauwen heeft ze zo mooi gemaakt met permanente make-up. Ik krijg zoveel complimenten, omdat het er zo natuurlijk uitziet.

- Heleen van Beek

Na een tijdje erover nagedacht te hebben besloten om powderbrows te nemen, via Google uitgekomen bij Jeanette. Ontzettend blij met het resultaat wat er nu al is en dat terwijl de finishing touch nog gedaan moet worden. Jeanette neemt de tijd en overlegt precies hoe en wat, verder een gezellige dame om mee te kletsen. Het kost wat, maar het is het dubbel en dwars waard, zeker een aanrader!

- missG

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is