PUREBEAU FIBROBLAST


Purebeau fibroblast

Zou jij soms willen dat je de tijd kon terugdraaien? Terug naar die stralende jonge huid zonder rimpels? De techniek zit niet stil. Met steeds effectievere behandelingen heb jij in korte tijd weer de huid waar je altijd van droomde. Hoe? Met de Purebeau Fibroblast.

Purebeau Fibroblast behandeling

Fibroblast, ook wel PLASMALIFT genoemd, is een revolutionaire innovatieve behandeling. Met een applictor wordt een kleine vonk/bliksemflitje geproduceerd vlak boven de huid. Deze zogenoemde plasmaboog veroorzaakt een microverdamping in de oppervlakkige huidlaag. Dit proces wordt ook wel sublimatie genoemd. Ook zorgt deze vonk ervoor dat de vezels die zich in de diepere huidlaag bevinden zich samentrekken. Dit zorgt voor een onmiddelijke verstrakking die meteen zichtbaar is! Bovendien stimuleert de Purebeau Fibroblast op langer termijn de aanmaak van nieuwe elastine en collageen vezels.

Voordelen van Purebeau Fibroblast

  • Onmiddellijk en natuurlijk resultaat
  • Laagdrempelige behandeling
  • Vrijwel pijnloos
  • Korte behandeling
  • Geen littekens, niet snijden
  • Natuurlijke vorm van huidverstrakking
  • Korte herstelperiode

De behandeling met Purebeau Fibroblast

Voorafgaand de behandeling wordt de huid met een crème verdoofd waardoor deze vrijwel pijnloos is. De behandeling met Purebeau Fibroblast duurt slechts 1 tot 2 uur. Na de behandeling kun je gelijk je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Je huid voelt iets gezwollen en branderig aan, dit verschilt per persoon. De ontstane korstjes blijven 5 tot 7 dagen zichtbaar, maar met een speciale camouflage crème kunnen deze worden gecamoufleerd.

Resultaat

De resultaten van deze behandeling zijn spectaculair. In sommige gevallen kan de tweede behandeling al na 12 weken worden uitgevoerd. Het resultaat van deze behandeling is blijvend, helaas gaat huidverslapping en huidveroudering altijd door. Het is dan wenselijk om een tijdje na de behandeling een nieuwe behandeling te ondergaan.

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Deze week voor het eerst bij Jeannette geweest op aanraden van mijn moeder voor een gezichtsbehandeling. Ik had last van een droge huid met onzuiverheden en milia. Jeannette heeft deze verwijderd en mijn huid ziet er heel goed uit! Ook heb ik de lymfe drainage SLIMYONIK machine uitgeprobeerd en merkte al meteen verlichting in mijn opgezette voeten. Zou dit zeker aanraden voor iedereen die last heeft van zware en opzette benen en voeten.

 

- Puck

Bijna een week geleden voor het eerst permanente make-up laten zetten. Het resultaat is nu al fantastisch! Ontzettend tevreden met mijn wenkbrauwen. Met alle expertise, tijd en een goed advies over de juiste kleur en vorm is Farm the Beauty een absolute aanrader.🌸

 

- Mieke Berkelaar

Zeer recent een behandeling voor het verwijderen van pigment/ouderdomsvlekken ondergaan. Een paar dagen loop je rond met wat korstjes maar…. na een week zijn alle vlekjes weg. Wat een mooi resultaat! Twee weken later een diepte reiniging en nu weer een stralende, vlekkeloze huid. Bedankt voor de fijne behandelingen, ik kom zeker terug 💐

- Laura M

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is