SLIMYONIK®


SLIMYONIK®

Afslanken was nog nooit zo populair. Overal kun jij je tegenwoordig aanmelden voor afslankkuren, afslankprogramma’s en afslankdieten. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Het is tijd om in actie te komen! Ontdek nu het afslanken met SLIMYONIK®.

Afslanken met SLIMYONIK®

Om lichaamsvet te verminderen, is een actieve stofwisseling en voldoende zuurstof nodig. De SLIMYONIK® AIR Bodystyler zorgt voor een effectievere vetverbranding door de toevoeging van zuurstof. Uniek in Nederland, made in Germany.

Lymfedrainage

Een goed functionerend lymfesysteem speelt een belangrijke rol in je immuunsysteem en bij de afvoer van afvalstoffen. Lymfe, het vocht dat door de lymfevaten loopt, haalt ziektekiemen en afvalstoffen uit je lichaam. Lymfedrainage is de manier om het afweersysteem te versterken, om spanningen kwijt te raken en om overtollig vocht af te voeren. Een aangename behandeling die jouw huid weer gezond maakt!

Lymfedrainage met SLIMYONIK®

Het SLIMYONIK® AIR Bodystyler apparaat zorgt voor een effectievere verbranding door de toevoeging van zuurstof. De speciaal ontwikkelde algoritmen regelen de drukkamers in de SLIMYONIK ® AIR Bodystyler en activeren het metabolisme. Tegelijkertijd wordt het lichaam via de ademlucht voorzien van extra zuurstof met een neuscanule. Uniek in Nederland, made in Germany.

SLIMYONIK® programma’s

Wil jij jouw lichaamsdroom laten uitkomen? SLIMYONIK® biedt verschillende programma’s aan:

  • Slim- en cellulitesmassage: stimulering ter reductie van vetkussentjes en versteviging van het bindweefsel
  • Cellulitesmassage: gerichte versteviging van het bindweefsel en het glad maken van het huidprofiel
  • Lymfemassage: stimulering van de afvoer van overtollig water en hulp bij ontslakken
  • Sportmassage: optimale regeneratie na de training, waardoor minder spierpijn ontstaat
  • Relaxmassage: diepe, inwendige en rustige wellnessmassage ter voorkoming van aandoeningen van de aderen
  • Speciale programma’s: ter begeleiding van een cavitatiebehandeling en na vetafzuiging

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Ik ontmoette Jeanette op een informatiebeurs voor Alopecia en vertelde haar dat ik het naar vond dat ik nauwelijks wenkbrauwen meer had. Jeanette verzekerde mij dat permanente make-up ideaal voor mij zou zijn, ik zou perfecte wenkbrauwen kunnen hebben. En inderdaad: het resultaat is prachtig! Mensen zien vaak niet eens dat het permanente make-up is, zo mooi is het. Dankzij Jeanette voel ik me zekerder; daar ben ik iedere dag blij mee. Inmiddels heeft Jeanette ook onder en boven eyeliner bij me gezet. Het voordeel is dat je er altijd goed uitziet. Jeanette is echt een specialiste in haar vak, je bent in goede handen. Ze werkt heel zorgvuldig en neemt alle tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw en eyeliner heb beste bij je past. Ik kan het iedereen aanraden!

- Ariène Wildschut

Wat ben ik blij met mijn mooie wenkbrauwen! Eindelijk niet meer klungelen met een wenkbrauw potlood elke dag. En zo’n deskundige en vriendelijke Jeanette. Ik voelde mij meteen op mijn gemak , en dat scheelt want het is best wel een stap. Zo’n tatoeage. Het voelde een beetje als epileren met een pincet. En toen ik het iets meer ging voelen merkte Jeanette het meteen op en smeerde er nog wat extra verdovingscreme op. Ze heeft heel goed uitgelegd hoe alles werkt en wat er ging komen waardoor ik nu de mooiste wenkbrauwen van de wereld heb. En dat is zo fijn opstaan ’s morgens!
Bedankt Jeanette!!

 

- Els Van Der Pol

Deze week voor het eerst bij Jeannette geweest op aanraden van mijn moeder voor een gezichtsbehandeling. Ik had last van een droge huid met onzuiverheden en milia. Jeannette heeft deze verwijderd en mijn huid ziet er heel goed uit! Ook heb ik de lymfe drainage SLIMYONIK machine uitgeprobeerd en merkte al meteen verlichting in mijn opgezette voeten. Zou dit zeker aanraden voor iedereen die last heeft van zware en opzette benen en voeten.

 

- Puck

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is