SLIMYONIK®


SLIMYONIK®

Afslanken was nog nooit zo populair. Overal kun jij je tegenwoordig aanmelden voor afslankkuren, afslankprogramma’s en afslankdieten. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Het is tijd om in actie te komen! Ontdek nu het afslanken met SLIMYONIK®.

Afslanken met SLIMYONIK®

Om lichaamsvet te verminderen, is een actieve stofwisseling en voldoende zuurstof nodig. De SLIMYONIK® AIR Bodystyler zorgt voor een effectievere vetverbranding door de toevoeging van zuurstof. Uniek in Nederland, made in Germany.

Lymfedrainage

Een goed functionerend lymfesysteem speelt een belangrijke rol in je immuunsysteem en bij de afvoer van afvalstoffen. Lymfe, het vocht dat door de lymfevaten loopt, haalt ziektekiemen en afvalstoffen uit je lichaam. Lymfedrainage is de manier om het afweersysteem te versterken, om spanningen kwijt te raken en om overtollig vocht af te voeren. Een aangename behandeling die jouw huid weer gezond maakt!

Lymfedrainage met SLIMYONIK®

Het SLIMYONIK® AIR Bodystyler apparaat zorgt voor een effectievere verbranding door de toevoeging van zuurstof. De speciaal ontwikkelde algoritmen regelen de drukkamers in de SLIMYONIK ® AIR Bodystyler en activeren het metabolisme. Tegelijkertijd wordt het lichaam via de ademlucht voorzien van extra zuurstof met een neuscanule. Uniek in Nederland, made in Germany.

SLIMYONIK® programma’s

Wil jij jouw lichaamsdroom laten uitkomen? SLIMYONIK® biedt verschillende programma’s aan:

  • Slim- en cellulitesmassage: stimulering ter reductie van vetkussentjes en versteviging van het bindweefsel
  • Cellulitesmassage: gerichte versteviging van het bindweefsel en het glad maken van het huidprofiel
  • Lymfemassage: stimulering van de afvoer van overtollig water en hulp bij ontslakken
  • Sportmassage: optimale regeneratie na de training, waardoor minder spierpijn ontstaat
  • Relaxmassage: diepe, inwendige en rustige wellnessmassage ter voorkoming van aandoeningen van de aderen
  • Speciale programma’s: ter begeleiding van een cavitatiebehandeling en na vetafzuiging

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Ik heb 2 weken geleden een fibroblast behandeling gehad bij Jeanette. Ze had al gezegd dat ik er 1 week niet uit zou zien. Dus ik had een week vrij genomen. Het was best pittig, rust nemen, op de bank zitten en af blijven van de korstjes. Geen pijn! Maar je ziet er niet uit!!! Na 1 week weer aan het werk zonder zichtbare schade o.a. dankzij normale make-up. Ik ben erg tevreden met de behandeling, pigment vlekken en allemaal kleine oneffenheden en zonneschade weggewerkt. Advies: Neem zeker 1 week onderduiktijd.

- Marianne

Jeanette is een echte vakvrouw. Mijn wenkbrauwen heeft ze zo mooi gemaakt met permanente make-up. Ik krijg zoveel complimenten, omdat het er zo natuurlijk uitziet.

- Heleen van Beek

Na een tijdje erover nagedacht te hebben besloten om powderbrows te nemen, via Google uitgekomen bij Jeanette. Ontzettend blij met het resultaat wat er nu al is en dat terwijl de finishing touch nog gedaan moet worden. Jeanette neemt de tijd en overlegt precies hoe en wat, verder een gezellige dame om mee te kletsen. Het kost wat, maar het is het dubbel en dwars waard, zeker een aanrader!

- missG

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is