SLIMYONIK®


SLIMYONIK®

Afslanken was nog nooit zo populair. Overal kun jij je tegenwoordig aanmelden voor afslankkuren, afslankprogramma’s en afslankdieten. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Het is tijd om in actie te komen! Ontdek nu het afslanken met SLIMYONIK®.

Afslanken met SLIMYONIK®

Om lichaamsvet te verminderen, is een actieve stofwisseling en voldoende zuurstof nodig. De SLIMYONIK® AIR Bodystyler zorgt voor een effectievere vetverbranding door de toevoeging van zuurstof. Uniek in Nederland, made in Germany.

Lymfedrainage

Een goed functionerend lymfesysteem speelt een belangrijke rol in je immuunsysteem en bij de afvoer van afvalstoffen. Lymfe, het vocht dat door de lymfevaten loopt, haalt ziektekiemen en afvalstoffen uit je lichaam. Lymfedrainage is de manier om het afweersysteem te versterken, om spanningen kwijt te raken en om overtollig vocht af te voeren. Een aangename behandeling die jouw huid weer gezond maakt!

Lymfedrainage met SLIMYONIK®

Het SLIMYONIK® AIR Bodystyler apparaat zorgt voor een effectievere verbranding door de toevoeging van zuurstof. De speciaal ontwikkelde algoritmen regelen de drukkamers in de SLIMYONIK ® AIR Bodystyler en activeren het metabolisme. Tegelijkertijd wordt het lichaam via de ademlucht voorzien van extra zuurstof met een neuscanule. Uniek in Nederland, made in Germany.

SLIMYONIK® programma’s

Wil jij jouw lichaamsdroom laten uitkomen? SLIMYONIK® biedt verschillende programma’s aan:

  • Slim- en cellulitesmassage: stimulering ter reductie van vetkussentjes en versteviging van het bindweefsel
  • Cellulitesmassage: gerichte versteviging van het bindweefsel en het glad maken van het huidprofiel
  • Lymfemassage: stimulering van de afvoer van overtollig water en hulp bij ontslakken
  • Sportmassage: optimale regeneratie na de training, waardoor minder spierpijn ontstaat
  • Relaxmassage: diepe, inwendige en rustige wellnessmassage ter voorkoming van aandoeningen van de aderen
  • Speciale programma’s: ter begeleiding van een cavitatiebehandeling en na vetafzuiging

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Jeanette heeft bij mij permanente eyeliner aangebracht. Zij werkt opvallend kordaat, trefzeker en geconcentreerd. Een extra pluspunt is haar enthousiasme voor het beroep.

- Marjanne Scheurwater

Jeanette maakt je helemaal gelukkig. Ik, als leek en die geen inzicht heeft wat bij me staat: ze heeft echt super advies!! Ik kwam voor pmu voor wenkbrauwen. Ik ben er echt trots op. Inmiddels ook eye-liner laten zetten. Zo kwam van het 1 het ander. Ook heb ik mijn donkere kringen laten behandelen. Vandaag de scalp pigmentatie laten zetten. Jeanette laat je echt een mooie vrouw voelen. Binnenkort ga ik voor een lip-line. Ik voel me een Bollywood dame. Wanneer Jeanette naar een andere plaats zou verhuizen: ik verhuis met haar mee. Met andere woorden: voor mij is en blijft ze de vakkundige dame die bij mij de schoonheidsbehandelingen mag blijven doen!! Ze is meer dan fantastisch. Dankjewel Jeanette

- Sharita

Ik ontmoette Jeanette op een informatiebeurs voor Alopecia en vertelde haar dat ik het naar vond dat ik nauwelijks wenkbrauwen meer had. Jeanette verzekerde mij dat permanente make-up ideaal voor mij zou zijn, ik zou perfecte wenkbrauwen kunnen hebben. En inderdaad: het resultaat is prachtig! Mensen zien vaak niet eens dat het permanente make-up is, zo mooi is het. Dankzij Jeanette voel ik me zekerder; daar ben ik iedere dag blij mee. Inmiddels heeft Jeanette ook onder en boven eyeliner bij me gezet. Het voordeel is dat je er altijd goed uitziet. Jeanette is echt een specialiste in haar vak, je bent in goede handen. Ze werkt heel zorgvuldig en neemt alle tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw en eyeliner heb beste bij je past. Ik kan het iedereen aanraden!

- Ariène Wildschut

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is