SLIMYONIK®


SLIMYONIK®

Afslanken was nog nooit zo populair. Overal kun jij je tegenwoordig aanmelden voor afslankkuren, afslankprogramma’s en afslankdieten. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Het is tijd om in actie te komen! Ontdek nu het afslanken met SLIMYONIK®.

Afslanken met SLIMYONIK®

Om lichaamsvet te verminderen, is een actieve stofwisseling en voldoende zuurstof nodig. De SLIMYONIK® AIR Bodystyler zorgt voor een effectievere vetverbranding door de toevoeging van zuurstof. Uniek in Nederland, made in Germany.

Lymfedrainage

Een goed functionerend lymfesysteem speelt een belangrijke rol in je immuunsysteem en bij de afvoer van afvalstoffen. Lymfe, het vocht dat door de lymfevaten loopt, haalt ziektekiemen en afvalstoffen uit je lichaam. Lymfedrainage is de manier om het afweersysteem te versterken, om spanningen kwijt te raken en om overtollig vocht af te voeren. Een aangename behandeling die jouw huid weer gezond maakt!

Lymfedrainage met SLIMYONIK®

Het SLIMYONIK® AIR Bodystyler apparaat zorgt voor een effectievere verbranding door de toevoeging van zuurstof. De speciaal ontwikkelde algoritmen regelen de drukkamers in de SLIMYONIK ® AIR Bodystyler en activeren het metabolisme. Tegelijkertijd wordt het lichaam via de ademlucht voorzien van extra zuurstof met een neuscanule. Uniek in Nederland, made in Germany.

SLIMYONIK® programma’s

Wil jij jouw lichaamsdroom laten uitkomen? SLIMYONIK® biedt verschillende programma’s aan:

  • Slim- en cellulitesmassage: stimulering ter reductie van vetkussentjes en versteviging van het bindweefsel
  • Cellulitesmassage: gerichte versteviging van het bindweefsel en het glad maken van het huidprofiel
  • Lymfemassage: stimulering van de afvoer van overtollig water en hulp bij ontslakken
  • Sportmassage: optimale regeneratie na de training, waardoor minder spierpijn ontstaat
  • Relaxmassage: diepe, inwendige en rustige wellnessmassage ter voorkoming van aandoeningen van de aderen
  • Speciale programma’s: ter begeleiding van een cavitatiebehandeling en na vetafzuiging

Ook interessant voor jou

Tepelreconstructie areola

Bij Farm de Beauty kun je zowel de vorm als afmeting van de tepel verfraaien.

Lees verder

Acnebehandeling

Heb jij last van acne? Deze vervelende huidaandoening vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Lees verder

Pigmentvlekken / tattoo verwijderen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut verwijderd worden met de ECURI Q-Med+ Laser of de Plasma.

Lees verder

Ervaringen

Deze week voor het eerst bij Jeannette geweest op aanraden van mijn moeder voor een gezichtsbehandeling. Ik had last van een droge huid met onzuiverheden en milia. Jeannette heeft deze verwijderd en mijn huid ziet er heel goed uit! Ook heb ik de lymfe drainage SLIMYONIK machine uitgeprobeerd en merkte al meteen verlichting in mijn opgezette voeten. Zou dit zeker aanraden voor iedereen die last heeft van zware en opzette benen en voeten.

 

- Puck

Bijna een week geleden voor het eerst permanente make-up laten zetten. Het resultaat is nu al fantastisch! Ontzettend tevreden met mijn wenkbrauwen. Met alle expertise, tijd en een goed advies over de juiste kleur en vorm is Farm the Beauty een absolute aanrader.🌸

 

- Mieke Berkelaar

Zeer recent een behandeling voor het verwijderen van pigment/ouderdomsvlekken ondergaan. Een paar dagen loop je rond met wat korstjes maar…. na een week zijn alle vlekjes weg. Wat een mooi resultaat! Twee weken later een diepte reiniging en nu weer een stralende, vlekkeloze huid. Bedankt voor de fijne behandelingen, ik kom zeker terug 💐

- Laura M

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is