EEN WENKBRAUW ALS EEN KUNSTWERKJE


Een wenkbrauw als een kunstwerkje

BLOG | 14 december 2021

Wat een droom: uit bed stappen en zonder een blik in de spiegel te hoeven werpen de deur uit wandelen. Dat hoeft niet een droom te blijven! Met permanente make-up (PMU) is tegenwoordig bijzonder veel mogelijk om jouw natuurlijke schoonheid extra te benadrukken.

Veel ontwikkelingen

Wie denkt dat PMU nog altijd verkleurde blauwe of rode boogjes boven de ogen zijn, of een harde liplijn, die heeft het goed mis. Er hebben ontzettend veel ontwikkelingen plaatsgevonden in zowel de technieken als de pigmenten die gebruikt worden. Daardoor kan PMU, mits het door de juiste persoon gezet wordt, bijzonder natuurlijk ogen.

Technieken

Er zijn verschillende technieken die kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. 

Niet voor iedereen geschikt

Welke techniek wordt ingezet, verschilt van persoon tot persoon. Niet iedere techniek is voor iedereen geschikt. Neem bijvoorbeeld de 3D-techniek, dit is niet raadzaam bij de vettere huid. Daarnaast is PMU vaak het gemakkelijkst te zetten wanneer de huid nog onaangedaan is. De volgende keren zal het pigment meer uit de huid vloeien. Dit is de reden dat wij soms bij het bijwerken voor (een combinatie van) andere technieken kiezen.

Persoonlijke aanpak

Ook de huidtint is van grote invloed. Ten eerste natuurlijk voor het uitkiezen van de juiste kleuren. Maar ook de textuur van de huid is van belang. Een witte huid is zacht en sponsachtig, terwijl een donkere huid steviger en compacter is. Dit verschil is belangrijk omdat voor een goed, langdurig resultaat de techniek daarop moet worden aangepast. PMU is daarmee altijd een persoonlijke behandeling..

Een kunstwerkje op iemands gezicht

Ook kijken we goed naar de gezichtsvorm, haarkleur en stijl. Het is een vak apart: een schilder zet zijn penseel ook niet willekeurig ergens neer! Bij Farm de Beauty benaderen we het zetten van PMU dan ook precies zo – als het plaatsen van een kunstwerkje op iemands gezicht. Eigenaar Jeanette vertelt dan ook: ‘Ik doe er vaak langer over dan mensen denken, maar ik ben een perfectionist. En uiteindelijk ben ik soms bijna nog blijer met het resultaat dan de klant zelf!’

Voor jou!

Ben je benieuwd wat er voor jou mogelijk is op het gebied van PMU? Bij Farm de Beauty hebben we een grote passie voor mooie wenkbrauwen! Graag adviseren we je over de juiste vorm, kleur en techniek passend bij jouw gezicht en wens. Ook vragen omtrent huidverbetering en gezichtsbehandelingen ben je bij ons van harte welkom!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Op en top verzorgd op élk moment van de dag

Door de jaren heen maakt je huid veel veranderingen mee. In de puberteit had jij wellicht last van die vervelende puberpuistjes

Lees verder

Pak je pigment- en ouderdomsvlekken aan!

Fijne lijntjes, rimpeltjes en groeven, en een verslapte, vermoeid ogende en doffe huid.

Lees verder

Last van acne? Weg ermee!

Een vette of onzuivere huid kun je gemakkelijk bij jezelf herkennen. Je hebt een overmatige talgproductie, en dat uit zich onder andere in een glimmende huid.

Lees verder

Massage maakt je jong!

Je jonge huid is strak en glad. Maar iedereen moet constateren dat een huid, net als de tijd, niet stilstaat.

Lees verder

Cellulite? Niet jouw probleem!

Wist je dat na de puberteit circa 80 tot 90% van de vrouwen cellulite krijgt?

Lees verder

Oplossingen voor haaruitval en kaalheid

Wist je dat vier op de tien vrouwen last krijgt van kaalheid, en ruim de helft van de mannen?

Lees verder

Verlost van volwassenen-acne!

Het heeft een behoorlijke impact: want hoe kun je je zelfverzekerd voelen met zo’n onrustige, vurige huid?

Lees verder

Voel je niet verloren door haarverlies

Wanneer haargroei bij jou ontbreekt of je haar verliest, kan dit je onzeker maken.

Lees verder

Geen vermoeide uitstraling meer met Purebeau Firoblast!

De welbekende uitspraak ‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ is bij Farm de Beauty niet aan de orde.

Lees verder

Ervaringen

Jeanette heeft bij mij permanente eyeliner aangebracht. Zij werkt opvallend kordaat, trefzeker en geconcentreerd. Een extra pluspunt is haar enthousiasme voor het beroep.

- Marjanne Scheurwater

Jeanette maakt je helemaal gelukkig. Ik, als leek en die geen inzicht heeft wat bij me staat: ze heeft echt super advies!! Ik kwam voor pmu voor wenkbrauwen. Ik ben er echt trots op. Inmiddels ook eye-liner laten zetten. Zo kwam van het 1 het ander. Ook heb ik mijn donkere kringen laten behandelen. Vandaag de scalp pigmentatie laten zetten. Jeanette laat je echt een mooie vrouw voelen. Binnenkort ga ik voor een lip-line. Ik voel me een Bollywood dame. Wanneer Jeanette naar een andere plaats zou verhuizen: ik verhuis met haar mee. Met andere woorden: voor mij is en blijft ze de vakkundige dame die bij mij de schoonheidsbehandelingen mag blijven doen!! Ze is meer dan fantastisch. Dankjewel Jeanette

- Sharita

Ik ontmoette Jeanette op een informatiebeurs voor Alopecia en vertelde haar dat ik het naar vond dat ik nauwelijks wenkbrauwen meer had. Jeanette verzekerde mij dat permanente make-up ideaal voor mij zou zijn, ik zou perfecte wenkbrauwen kunnen hebben. En inderdaad: het resultaat is prachtig! Mensen zien vaak niet eens dat het permanente make-up is, zo mooi is het. Dankzij Jeanette voel ik me zekerder; daar ben ik iedere dag blij mee. Inmiddels heeft Jeanette ook onder en boven eyeliner bij me gezet. Het voordeel is dat je er altijd goed uitziet. Jeanette is echt een specialiste in haar vak, je bent in goede handen. Ze werkt heel zorgvuldig en neemt alle tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw en eyeliner heb beste bij je past. Ik kan het iedereen aanraden!

- Ariène Wildschut

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is