EEN WENKBRAUW ALS EEN KUNSTWERKJE


Een wenkbrauw als een kunstwerkje

BLOG | 14 december 2021

Wat een droom: uit bed stappen en zonder een blik in de spiegel te hoeven werpen de deur uit wandelen. Dat hoeft niet een droom te blijven! Met permanente make-up (PMU) is tegenwoordig bijzonder veel mogelijk om jouw natuurlijke schoonheid extra te benadrukken.

Veel ontwikkelingen

Wie denkt dat PMU nog altijd verkleurde blauwe of rode boogjes boven de ogen zijn, of een harde liplijn, die heeft het goed mis. Er hebben ontzettend veel ontwikkelingen plaatsgevonden in zowel de technieken als de pigmenten die gebruikt worden. Daardoor kan PMU, mits het door de juiste persoon gezet wordt, bijzonder natuurlijk ogen.

Technieken

Er zijn verschillende technieken die kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. 

Niet voor iedereen geschikt

Welke techniek wordt ingezet, verschilt van persoon tot persoon. Niet iedere techniek is voor iedereen geschikt. Neem bijvoorbeeld de 3D-techniek, dit is niet raadzaam bij de vettere huid. Daarnaast is PMU vaak het gemakkelijkst te zetten wanneer de huid nog onaangedaan is. De volgende keren zal het pigment meer uit de huid vloeien. Dit is de reden dat wij soms bij het bijwerken voor (een combinatie van) andere technieken kiezen.

Persoonlijke aanpak

Ook de huidtint is van grote invloed. Ten eerste natuurlijk voor het uitkiezen van de juiste kleuren. Maar ook de textuur van de huid is van belang. Een witte huid is zacht en sponsachtig, terwijl een donkere huid steviger en compacter is. Dit verschil is belangrijk omdat voor een goed, langdurig resultaat de techniek daarop moet worden aangepast. PMU is daarmee altijd een persoonlijke behandeling..

Een kunstwerkje op iemands gezicht

Ook kijken we goed naar de gezichtsvorm, haarkleur en stijl. Het is een vak apart: een schilder zet zijn penseel ook niet willekeurig ergens neer! Bij Farm de Beauty benaderen we het zetten van PMU dan ook precies zo – als het plaatsen van een kunstwerkje op iemands gezicht. Eigenaar Jeanette vertelt dan ook: ‘Ik doe er vaak langer over dan mensen denken, maar ik ben een perfectionist. En uiteindelijk ben ik soms bijna nog blijer met het resultaat dan de klant zelf!’

Voor jou!

Ben je benieuwd wat er voor jou mogelijk is op het gebied van PMU? Bij Farm de Beauty hebben we een grote passie voor mooie wenkbrauwen! Graag adviseren we je over de juiste vorm, kleur en techniek passend bij jouw gezicht en wens. Ook vragen omtrent huidverbetering en gezichtsbehandelingen ben je bij ons van harte welkom!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Op en top verzorgd op élk moment van de dag

Door de jaren heen maakt je huid veel veranderingen mee. In de puberteit had jij wellicht last van die vervelende puberpuistjes

Lees verder

Pak je pigment- en ouderdomsvlekken aan!

Fijne lijntjes, rimpeltjes en groeven, en een verslapte, vermoeid ogende en doffe huid.

Lees verder

Last van acne? Weg ermee!

Een vette of onzuivere huid kun je gemakkelijk bij jezelf herkennen. Je hebt een overmatige talgproductie, en dat uit zich onder andere in een glimmende huid.

Lees verder

Massage maakt je jong!

Je jonge huid is strak en glad. Maar iedereen moet constateren dat een huid, net als de tijd, niet stilstaat.

Lees verder

Cellulite? Niet jouw probleem!

Wist je dat na de puberteit circa 80 tot 90% van de vrouwen cellulite krijgt?

Lees verder

Oplossingen voor haaruitval en kaalheid

Wist je dat vier op de tien vrouwen last krijgt van kaalheid, en ruim de helft van de mannen?

Lees verder

Verlost van volwassenen-acne!

Het heeft een behoorlijke impact: want hoe kun je je zelfverzekerd voelen met zo’n onrustige, vurige huid?

Lees verder

Voel je niet verloren door haarverlies

Wanneer haargroei bij jou ontbreekt of je haar verliest, kan dit je onzeker maken.

Lees verder

Geen vermoeide uitstraling meer met Purebeau Firoblast!

De welbekende uitspraak ‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ is bij Farm de Beauty niet aan de orde.

Lees verder

Ervaringen

Bijna een week geleden voor het eerst permanente make-up laten zetten. Het resultaat is nu al fantastisch! Ontzettend tevreden met mijn wenkbrauwen. Met alle expertise, tijd en een goed advies over de juiste kleur en vorm is Farm the Beauty een absolute aanrader.🌸

 

- Mieke Berkelaar
Zeer recent een behandeling voor het verwijderen van pigment/ouderdomsvlekken ondergaan. Een paar dagen loop je rond met wat korstjes maar…. na een week zijn alle vlekjes weg. Wat een mooi resultaat! Twee weken later een diepte reiniging en nu weer een stralende, vlekkeloze huid. Bedankt voor de fijne behandelingen, ik kom zeker terug 💐
- Laura M

Eerst mijn wenkbrauwen laten tatoeëren en wat zijn ze prachtig, een vervolg afspraak gemaakt om deze bij te laten werken maar dat was niet nodig daarna ook maar een gezichtsbehandeling en wat een geweldige ervaring, 1ste keer gezichtsbehandeling en zeker niet de laatste.

- Linda Daling

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is