GEEN VERMOEIDE UITSTRALING MEER MET PUREBEAU FIROBLAST!


Geen vermoeide uitstraling meer met Purebeau Firoblast!

BLOG | 7 december 2021

De winter is in volle gang en dat kan nadelig werken voor onze huid. Het weer is guur, er is een gebrek aan vitamine D en zowel de mentale als de fysieke winterdip doet zijn intrede. Voor de oudere huid is het dan zeker een uitdaging om te blijven stralen. Gelukkig is daar wél een oplossing voor. 

vermoeide uitstraling

Extra zorg

De huid gaat met haar tijd mee en ondanks dat we het goed verzorgen en reinigen, valt er niet aan huidveroudering te ontkomen. Vrouwen kunnen zich van binnen jong voelen, maar als dit niet aan de buitenkant zichtbaar blijft, heeft dat vaak wel invloed op hoe we ons voelen. Het is dan ook niet zo gek dat er veel reclame wordt gemaakt om huidveroudering tegen te gaan. Maar helaas is dit niet altijd zo effectief als we graag zouden willen. Wat wel een effectieve behandeling is, is de Purebeau Fibroblast behandeling van Farm de Beauty.

Revolutionaire behandeling

Het huidverzorgingsinstituut van Jeanette Neuman biedt een innovatieve methode genaamd Fibroblast, ook wel plasmalift genoemd. Tijdens deze behandeling wordt met een applicator een kleine vonk geproduceerd vlak boven de huid. Deze plasmaboog veroorzaakt een microverdamping in de oppervlakkige huidlaag. De vonk dringt ook dieper in de huidlaag en zorgt ervoor dat vezels samentrekken. Het resultaat is onmiddellijke verstrakking die gelijk zichtbaar is. Alsof dat niet genoeg is, stimuleert de Purebeau Fibroblast op langere termijn aanmaak van nieuwe elastine- en collageenvezels. Deze lichaamseigen eiwitten zorgen voor een elastische en stralende huid. 

Stralende huid zonder pijn

De welbekende uitspraak ‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ is bij Farm de Beauty niet aan de orde. Voordat de behandeling start, wordt de huid namelijk verdoofd met een crème. Daarnaast is de behandeling in maximaal twee uur afgerond. Je hebt, kortom, na de behandeling geen rust nodig om te herstellen, je kan gewoon gelijk weer door. Je merkt alleen maar dat je een behandeling hebt gehad door een ietwat gezwollen en branderige huid, maar dat kan per persoon verschillen. De korstjes die zijn ontstaan kunnen tot een week na de behandeling zichtbaar blijven. Maar met de speciale camouflage crème zie je alleen maar het stralende resultaat. 

Kort maar krachtig

Investeren in je eigen gezondheid kost vaak tijd en moeite, maar gelukkig is dit anders bij Purebeau Fibroblast. Mocht je overwegen om deze behandeling te laten doen bij Farm de Beauty, dan zijn hier nog even de voordelen voor je op een rijtje:

Voor herhaling vatbaar

Hoewel de resultaten spectaculair en blijvend zijn, zet huidveroudering natuurlijk onverbiddelijk door. Daarom zijn vervolgbehandelingen wenselijk voor het behouden van het resultaat. 

Deel dit bericht op:

Lees ook

Op en top verzorgd op élk moment van de dag

Door de jaren heen maakt je huid veel veranderingen mee. In de puberteit had jij wellicht last van die vervelende puberpuistjes

Lees verder

Pak je pigment- en ouderdomsvlekken aan!

Fijne lijntjes, rimpeltjes en groeven, en een verslapte, vermoeid ogende en doffe huid.

Lees verder

Last van acne? Weg ermee!

Een vette of onzuivere huid kun je gemakkelijk bij jezelf herkennen. Je hebt een overmatige talgproductie, en dat uit zich onder andere in een glimmende huid.

Lees verder

Massage maakt je jong!

Je jonge huid is strak en glad. Maar iedereen moet constateren dat een huid, net als de tijd, niet stilstaat.

Lees verder

Cellulite? Niet jouw probleem!

Wist je dat na de puberteit circa 80 tot 90% van de vrouwen cellulite krijgt?

Lees verder

Oplossingen voor haaruitval en kaalheid

Wist je dat vier op de tien vrouwen last krijgt van kaalheid, en ruim de helft van de mannen?

Lees verder

Verlost van volwassenen-acne!

Het heeft een behoorlijke impact: want hoe kun je je zelfverzekerd voelen met zo’n onrustige, vurige huid?

Lees verder

Voel je niet verloren door haarverlies

Wanneer haargroei bij jou ontbreekt of je haar verliest, kan dit je onzeker maken.

Lees verder

Stralend het feestseizoen in met PMU!

Permanente make-up (PMU) is dé uitkomst als je er wel prachtig uit wilt zien maar niet teveel tijd kwijt wilt zijn.

Lees verder

Ervaringen

Deze week voor het eerst bij Jeannette geweest op aanraden van mijn moeder voor een gezichtsbehandeling. Ik had last van een droge huid met onzuiverheden en milia. Jeannette heeft deze verwijderd en mijn huid ziet er heel goed uit! Ook heb ik de lymfe drainage SLIMYONIK machine uitgeprobeerd en merkte al meteen verlichting in mijn opgezette voeten. Zou dit zeker aanraden voor iedereen die last heeft van zware en opzette benen en voeten.

 

- Puck

Bijna een week geleden voor het eerst permanente make-up laten zetten. Het resultaat is nu al fantastisch! Ontzettend tevreden met mijn wenkbrauwen. Met alle expertise, tijd en een goed advies over de juiste kleur en vorm is Farm the Beauty een absolute aanrader.🌸

 

- Mieke Berkelaar

Zeer recent een behandeling voor het verwijderen van pigment/ouderdomsvlekken ondergaan. Een paar dagen loop je rond met wat korstjes maar…. na een week zijn alle vlekjes weg. Wat een mooi resultaat! Twee weken later een diepte reiniging en nu weer een stralende, vlekkeloze huid. Bedankt voor de fijne behandelingen, ik kom zeker terug 💐

- Laura M

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is