HIFU, LIFTEND EN VERSTRAKKEND


HIFU, liftend en verstrakkend

BLOG | 14 december 2021

Stoor jij je wel eens aan je oneffenheden? Misschien zie je die onderkin die steeds meer tevoorschijn komt liever verdwijnen, of zou je graag je wenkbrauwen een lift geven. Het zou zo fijn zijn om in de spiegel te kunnen kijken naar een frisse, gezonde huid. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer mogelijk op het gebied van huidverbetering! Zo biedt de HIFU Facelift een effectieve manier om je huid te liften en verstrakken.

hifu

Liften zonder snijden

De HIFU Facelift is een niet-chirurgische behandeling die jouw huid op allerlei plaatsen kan verbeteren. Zowel de hals, decolleté en het gelaat kan behandeld worden. Door middel van geluidsgolven zal de huid gestimuleerd worden om te liften en strakker te worden. Al na de eerste behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar. De huid is aanzienlijk voller, gladder en fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Hoewel we ons vooral storen aan ontsieringen op het huidoppervlak, bestaat de huid toch echt uit meerdere lagen. Dit zijn de opperhuid, de lederhuid en het onderhuids bindweefsel, wat bestaat uit een vezelig netwerk en zich verbindt met de lederhuid. Problemen kunnen in ieder van deze lagen ontstaan. De geluidsgolven van de HIFU kunnen doordringen tot in de verschillende huidlagen. 

Snel genieten

Op de huid ontstaat er warmte van ongeveer zestig tot zeventig graden Celsius. Gedurende het herstelproces, dat na de behandeling op gang komt, maakt de huid collageen aan. Dit stofje maakt de huid steviger en krachtiger. Ook krijgt het zijn elasticiteit terug. Het mooie is dat de ingreep nauwelijks bijwerkingen heeft waardoor je snel kunt genieten van een stralende huid. 

Voor wie geschikt?

Deze liftende behandeling is geschikt voor iedereen die er strakker wil uitzien en jonger wil ogen. Dat geldt ook voor de mannen onder ons! Na een drukke periode op het werk of zorgen over de kinderen kan iedereen de behoefte hebben om zichzelf een oppepper te geven. Echter wordt het afgeraden als je recent een botox- of fillerbehandeling hebt gehad. Dan is het behandelde gebied als het ware al ‘vol’. Tevens is het belangrijk om aan te geven als je kampt met bepaalde gezondheidsproblemen. Met bijvoorbeeld immuunstoornissen, leveraandoeningen of hartritmestoornissen behandelen we niet.

Voor jou?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar HIFU? Bij Farm de Beauty helpen we je graag verder! Tijdens een vrijblijvend intake gesprek kun jij aangeven waar jij behoefte aan hebt betreft je huid. Ook voor andere huidbehandelingen, tatoeages verwijderen, permanente make-up of haaruitval ben je hier aan het juiste adres. Farm de Beauty zorgt voor een frisse en natuurlijke uitstraling!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Op en top verzorgd op élk moment van de dag

Door de jaren heen maakt je huid veel veranderingen mee. In de puberteit had jij wellicht last van die vervelende puberpuistjes

Lees verder

Pak je pigment- en ouderdomsvlekken aan!

Fijne lijntjes, rimpeltjes en groeven, en een verslapte, vermoeid ogende en doffe huid.

Lees verder

Last van acne? Weg ermee!

Een vette of onzuivere huid kun je gemakkelijk bij jezelf herkennen. Je hebt een overmatige talgproductie, en dat uit zich onder andere in een glimmende huid.

Lees verder

Massage maakt je jong!

Je jonge huid is strak en glad. Maar iedereen moet constateren dat een huid, net als de tijd, niet stilstaat.

Lees verder

Cellulite? Niet jouw probleem!

Wist je dat na de puberteit circa 80 tot 90% van de vrouwen cellulite krijgt?

Lees verder

Oplossingen voor haaruitval en kaalheid

Wist je dat vier op de tien vrouwen last krijgt van kaalheid, en ruim de helft van de mannen?

Lees verder

Verlost van volwassenen-acne!

Het heeft een behoorlijke impact: want hoe kun je je zelfverzekerd voelen met zo’n onrustige, vurige huid?

Lees verder

Voel je niet verloren door haarverlies

Wanneer haargroei bij jou ontbreekt of je haar verliest, kan dit je onzeker maken.

Lees verder

Geen vermoeide uitstraling meer met Purebeau Firoblast!

De welbekende uitspraak ‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ is bij Farm de Beauty niet aan de orde.

Lees verder

Ervaringen

Ik heb 2 weken geleden een fibroblast behandeling gehad bij Jeanette. Ze had al gezegd dat ik er 1 week niet uit zou zien. Dus ik had een week vrij genomen. Het was best pittig, rust nemen, op de bank zitten en af blijven van de korstjes. Geen pijn! Maar je ziet er niet uit!!! Na 1 week weer aan het werk zonder zichtbare schade o.a. dankzij normale make-up. Ik ben erg tevreden met de behandeling, pigment vlekken en allemaal kleine oneffenheden en zonneschade weggewerkt. Advies: Neem zeker 1 week onderduiktijd.

- Marianne

Jeanette is een echte vakvrouw. Mijn wenkbrauwen heeft ze zo mooi gemaakt met permanente make-up. Ik krijg zoveel complimenten, omdat het er zo natuurlijk uitziet.

- Heleen van Beek

Na een tijdje erover nagedacht te hebben besloten om powderbrows te nemen, via Google uitgekomen bij Jeanette. Ontzettend blij met het resultaat wat er nu al is en dat terwijl de finishing touch nog gedaan moet worden. Jeanette neemt de tijd en overlegt precies hoe en wat, verder een gezellige dame om mee te kletsen. Het kost wat, maar het is het dubbel en dwars waard, zeker een aanrader!

- missG

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is