LAST VAN ACNE? WEG ERMEE!


Last van acne? Weg ermee!

BLOG | 7 december 2021

Rachida (32) vertelt: ‘Als onzekere tiener kreeg ik er last van: puistjes. Niet een paar kleine puistjes. Elke dag werd ik geteisterd door kleine en grote ontstekingen. Ze leken overal te verschijnen: op mijn voorhoofd, wangen, kin en neus. Ik voelde me er onzeker door; wilde liever niet dat mensen te dichtbij zouden komen omdat ze anders mijn huid zouden zien. Gelukkig verbeterde mijn huid toen ik uit de puberteit kwam, mede dankzij speciale behandelingen die ik volgde en door bepaalde producten. Maar helaas: dit was geen definitief afscheid…’ 

Wéér acne

‘Rond de periode waarin ik zwanger was, kwam het acneprobleem weer terug. Tijdens mijn zwangerschap was ik vooral gefocust op de gezondheid van mijn kindje. Na de bevalling van mijn lieve zoon bleef mijn huid bedolven onder de ontstekingen. Nu was ik wel op het punt beland dat ik begon te balen! Omdat ik me niet meer zo onzeker wilde voelen als toen in mijn tienertijd, besloot ik meteen de koe bij de horens te vatten. Ik wist namelijk dat ik te weinig zou opschieten met de crèmes die je bij de drogisterij kunt halen, of met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes als tandpasta smeren. Ik besloot de hulp in te schakelen van Jeanette van Farm de Beauty, over wie ik enthousiaste verhalen van een vriendin had gehoord.’ 

Eindelijk weer een mooie huid

‘En ik snapte meteen waarom mijn vriendin zo enthousiast was! In een grondige intake werd mijn huid goed bekeken, en werden alle mogelijke factoren voor mijn acne in kaart gebracht. Dat kon inderdaad mijn zwangerschap zijn, in combinatie met bepaalde voeding als zuivel. Ik kreeg een persoonlijk plan aangereikt met adviezen omtrent behandelingen, verzorging en voeding. Jeanette legde me duidelijk uit: ‘We kunnen natuurlijk geen wonderen verrichten. Maar als je alles goed bijhoudt en de behandelingen volgt, kunnen we samen heel wat bereiken.’ Met goede moed ging ik van start. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Want dankzij al deze tips en adviezen van Jeanette en haar collega’s kan ik nu eindelijk zeggen dat ik een mooie, egale en gezonde huid heb!’

Acne: waar komt het vandaan?

Een vette of onzuivere huid kun je gemakkelijk bij jezelf herkennen. Je hebt een overmatige talgproductie, en dat uit zich onder andere in een glimmende huid. Ook heb je waarschijnlijk grove en verstopte poriën, en last van puistjes, ontstekingen, talgbultjes en mee-eters (zwarte puntjes). De oorzaken hiervan kunnen bijvoorbeeld hormoonschommelingen, bepaald medicijngebruik, stress of bepaalde voeding zijn. Goed, nu weet je waar je acne aan kunt herkennen en waardoor het kan komen. Maar jij wilt natuurlijk veel liever weten hoe je hier zo snel mogelijk van af komt! Gelukkig bestaan er verschillende behandelingen waarmee we jouw acne kunnen aanpakken. In een reinigende gezichtsbehandeling wordt je huid goed uitgereinigd, waardoor de oneffenheden zullen verdwijnen en nieuwe plekjes worden voorkomen.

Tijd voor een peeling

De DÉCAAR Algae peeling geeft prachtige resultaten. Deze peeling bestaat uit natuurlijke ingrediënten als algen, kruiden en fluorkoolstof. Hiermee normaliseert de talgproductie, en geniet je van de voordelen die direct na behandeling te merken zijn. Zo kun je namelijk rekenen op een matte en egale huid, die geen ontstekingen meer vertoont en verfijnde poriën heeft. En zo zijn er nog meerdere behandelingen. Net zoals bij Rachida zal ik je in een vrijblijvend intakegesprek adviseren over welke behandeling het meest geschikt is voor jou. 

Beautytip: tijd voor een detox!

Een onzuivere huid is vaak het teken dat je lichaam afvalstoffen vasthoudt. Daarom raad ik, naast een goede gezichtsbehandeling, ook een detoxkuur aan. Hiermee wordt de lichaam gereinigd van binnenuit. In combinatie met de juiste ondersteunde voedingssupplementen krijgt jouw lichaam al het goede om van binnenuit het probleem aan te pakken. En dat is nou net de bedoeling, want zo wordt het probleem bij de wortels aangepakt!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Op en top verzorgd op élk moment van de dag

Door de jaren heen maakt je huid veel veranderingen mee. In de puberteit had jij wellicht last van die vervelende puberpuistjes

Lees verder

Pak je pigment- en ouderdomsvlekken aan!

Fijne lijntjes, rimpeltjes en groeven, en een verslapte, vermoeid ogende en doffe huid.

Lees verder

Massage maakt je jong!

Je jonge huid is strak en glad. Maar iedereen moet constateren dat een huid, net als de tijd, niet stilstaat.

Lees verder

Cellulite? Niet jouw probleem!

Wist je dat na de puberteit circa 80 tot 90% van de vrouwen cellulite krijgt?

Lees verder

Oplossingen voor haaruitval en kaalheid

Wist je dat vier op de tien vrouwen last krijgt van kaalheid, en ruim de helft van de mannen?

Lees verder

Verlost van volwassenen-acne!

Het heeft een behoorlijke impact: want hoe kun je je zelfverzekerd voelen met zo’n onrustige, vurige huid?

Lees verder

Voel je niet verloren door haarverlies

Wanneer haargroei bij jou ontbreekt of je haar verliest, kan dit je onzeker maken.

Lees verder

Geen vermoeide uitstraling meer met Purebeau Firoblast!

De welbekende uitspraak ‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ is bij Farm de Beauty niet aan de orde.

Lees verder

Stralend het feestseizoen in met PMU!

Permanente make-up (PMU) is dé uitkomst als je er wel prachtig uit wilt zien maar niet teveel tijd kwijt wilt zijn.

Lees verder

Ervaringen

Ik heb 2 weken geleden een fibroblast behandeling gehad bij Jeanette. Ze had al gezegd dat ik er 1 week niet uit zou zien. Dus ik had een week vrij genomen. Het was best pittig, rust nemen, op de bank zitten en af blijven van de korstjes. Geen pijn! Maar je ziet er niet uit!!! Na 1 week weer aan het werk zonder zichtbare schade o.a. dankzij normale make-up. Ik ben erg tevreden met de behandeling, pigment vlekken en allemaal kleine oneffenheden en zonneschade weggewerkt. Advies: Neem zeker 1 week onderduiktijd.

- Marianne

Jeanette is een echte vakvrouw. Mijn wenkbrauwen heeft ze zo mooi gemaakt met permanente make-up. Ik krijg zoveel complimenten, omdat het er zo natuurlijk uitziet.

- Heleen van Beek

Na een tijdje erover nagedacht te hebben besloten om powderbrows te nemen, via Google uitgekomen bij Jeanette. Ontzettend blij met het resultaat wat er nu al is en dat terwijl de finishing touch nog gedaan moet worden. Jeanette neemt de tijd en overlegt precies hoe en wat, verder een gezellige dame om mee te kletsen. Het kost wat, maar het is het dubbel en dwars waard, zeker een aanrader!

- missG

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is