LAST VAN ACNE? WEG ERMEE!


Last van acne? Weg ermee!

BLOG | 7 december 2021

Rachida (32) vertelt: ‘Als onzekere tiener kreeg ik er last van: puistjes. Niet een paar kleine puistjes. Elke dag werd ik geteisterd door kleine en grote ontstekingen. Ze leken overal te verschijnen: op mijn voorhoofd, wangen, kin en neus. Ik voelde me er onzeker door; wilde liever niet dat mensen te dichtbij zouden komen omdat ze anders mijn huid zouden zien. Gelukkig verbeterde mijn huid toen ik uit de puberteit kwam, mede dankzij speciale behandelingen die ik volgde en door bepaalde producten. Maar helaas: dit was geen definitief afscheid…’ 

Wéér acne

‘Rond de periode waarin ik zwanger was, kwam het acneprobleem weer terug. Tijdens mijn zwangerschap was ik vooral gefocust op de gezondheid van mijn kindje. Na de bevalling van mijn lieve zoon bleef mijn huid bedolven onder de ontstekingen. Nu was ik wel op het punt beland dat ik begon te balen! Omdat ik me niet meer zo onzeker wilde voelen als toen in mijn tienertijd, besloot ik meteen de koe bij de horens te vatten. Ik wist namelijk dat ik te weinig zou opschieten met de crèmes die je bij de drogisterij kunt halen, of met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes als tandpasta smeren. Ik besloot de hulp in te schakelen van Jeanette van Farm de Beauty, over wie ik enthousiaste verhalen van een vriendin had gehoord.’ 

Eindelijk weer een mooie huid

‘En ik snapte meteen waarom mijn vriendin zo enthousiast was! In een grondige intake werd mijn huid goed bekeken, en werden alle mogelijke factoren voor mijn acne in kaart gebracht. Dat kon inderdaad mijn zwangerschap zijn, in combinatie met bepaalde voeding als zuivel. Ik kreeg een persoonlijk plan aangereikt met adviezen omtrent behandelingen, verzorging en voeding. Jeanette legde me duidelijk uit: ‘We kunnen natuurlijk geen wonderen verrichten. Maar als je alles goed bijhoudt en de behandelingen volgt, kunnen we samen heel wat bereiken.’ Met goede moed ging ik van start. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Want dankzij al deze tips en adviezen van Jeanette en haar collega’s kan ik nu eindelijk zeggen dat ik een mooie, egale en gezonde huid heb!’

Acne: waar komt het vandaan?

Een vette of onzuivere huid kun je gemakkelijk bij jezelf herkennen. Je hebt een overmatige talgproductie, en dat uit zich onder andere in een glimmende huid. Ook heb je waarschijnlijk grove en verstopte poriën, en last van puistjes, ontstekingen, talgbultjes en mee-eters (zwarte puntjes). De oorzaken hiervan kunnen bijvoorbeeld hormoonschommelingen, bepaald medicijngebruik, stress of bepaalde voeding zijn. Goed, nu weet je waar je acne aan kunt herkennen en waardoor het kan komen. Maar jij wilt natuurlijk veel liever weten hoe je hier zo snel mogelijk van af komt! Gelukkig bestaan er verschillende behandelingen waarmee we jouw acne kunnen aanpakken. In een reinigende gezichtsbehandeling wordt je huid goed uitgereinigd, waardoor de oneffenheden zullen verdwijnen en nieuwe plekjes worden voorkomen.

Tijd voor een peeling

De DÉCAAR Algae peeling geeft prachtige resultaten. Deze peeling bestaat uit natuurlijke ingrediënten als algen, kruiden en fluorkoolstof. Hiermee normaliseert de talgproductie, en geniet je van de voordelen die direct na behandeling te merken zijn. Zo kun je namelijk rekenen op een matte en egale huid, die geen ontstekingen meer vertoont en verfijnde poriën heeft. En zo zijn er nog meerdere behandelingen. Net zoals bij Rachida zal ik je in een vrijblijvend intakegesprek adviseren over welke behandeling het meest geschikt is voor jou. 

Beautytip: tijd voor een detox!

Een onzuivere huid is vaak het teken dat je lichaam afvalstoffen vasthoudt. Daarom raad ik, naast een goede gezichtsbehandeling, ook een detoxkuur aan. Hiermee wordt de lichaam gereinigd van binnenuit. In combinatie met de juiste ondersteunde voedingssupplementen krijgt jouw lichaam al het goede om van binnenuit het probleem aan te pakken. En dat is nou net de bedoeling, want zo wordt het probleem bij de wortels aangepakt!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Op en top verzorgd op élk moment van de dag

Door de jaren heen maakt je huid veel veranderingen mee. In de puberteit had jij wellicht last van die vervelende puberpuistjes

Lees verder

Pak je pigment- en ouderdomsvlekken aan!

Fijne lijntjes, rimpeltjes en groeven, en een verslapte, vermoeid ogende en doffe huid.

Lees verder

Massage maakt je jong!

Je jonge huid is strak en glad. Maar iedereen moet constateren dat een huid, net als de tijd, niet stilstaat.

Lees verder

Cellulite? Niet jouw probleem!

Wist je dat na de puberteit circa 80 tot 90% van de vrouwen cellulite krijgt?

Lees verder

Oplossingen voor haaruitval en kaalheid

Wist je dat vier op de tien vrouwen last krijgt van kaalheid, en ruim de helft van de mannen?

Lees verder

Verlost van volwassenen-acne!

Het heeft een behoorlijke impact: want hoe kun je je zelfverzekerd voelen met zo’n onrustige, vurige huid?

Lees verder

Voel je niet verloren door haarverlies

Wanneer haargroei bij jou ontbreekt of je haar verliest, kan dit je onzeker maken.

Lees verder

Geen vermoeide uitstraling meer met Purebeau Firoblast!

De welbekende uitspraak ‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ is bij Farm de Beauty niet aan de orde.

Lees verder

Stralend het feestseizoen in met PMU!

Permanente make-up (PMU) is dé uitkomst als je er wel prachtig uit wilt zien maar niet teveel tijd kwijt wilt zijn.

Lees verder

Ervaringen

Ik ontmoette Jeanette op een informatiebeurs voor Alopecia en vertelde haar dat ik het naar vond dat ik nauwelijks wenkbrauwen meer had. Jeanette verzekerde mij dat permanente make-up ideaal voor mij zou zijn, ik zou perfecte wenkbrauwen kunnen hebben. En inderdaad: het resultaat is prachtig! Mensen zien vaak niet eens dat het permanente make-up is, zo mooi is het. Dankzij Jeanette voel ik me zekerder; daar ben ik iedere dag blij mee. Inmiddels heeft Jeanette ook onder en boven eyeliner bij me gezet. Het voordeel is dat je er altijd goed uitziet. Jeanette is echt een specialiste in haar vak, je bent in goede handen. Ze werkt heel zorgvuldig en neemt alle tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw en eyeliner heb beste bij je past. Ik kan het iedereen aanraden!

- Ariène Wildschut

Wat ben ik blij met mijn mooie wenkbrauwen! Eindelijk niet meer klungelen met een wenkbrauw potlood elke dag. En zo’n deskundige en vriendelijke Jeanette. Ik voelde mij meteen op mijn gemak , en dat scheelt want het is best wel een stap. Zo’n tatoeage. Het voelde een beetje als epileren met een pincet. En toen ik het iets meer ging voelen merkte Jeanette het meteen op en smeerde er nog wat extra verdovingscreme op. Ze heeft heel goed uitgelegd hoe alles werkt en wat er ging komen waardoor ik nu de mooiste wenkbrauwen van de wereld heb. En dat is zo fijn opstaan ’s morgens!
Bedankt Jeanette!!

 

- Els Van Der Pol

Deze week voor het eerst bij Jeannette geweest op aanraden van mijn moeder voor een gezichtsbehandeling. Ik had last van een droge huid met onzuiverheden en milia. Jeannette heeft deze verwijderd en mijn huid ziet er heel goed uit! Ook heb ik de lymfe drainage SLIMYONIK machine uitgeprobeerd en merkte al meteen verlichting in mijn opgezette voeten. Zou dit zeker aanraden voor iedereen die last heeft van zware en opzette benen en voeten.

 

- Puck

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is