MAAK JOUW LICHAAMSDROOM WAAR MET DE SLIMYONIK


Maak jouw lichaamsdroom waar met de SLIMYONIK

BLOG | 8 december 2021

Afslankprogramma’s, diëten, kuren, trainingsschema’s. Je kunt je tegenwoordig overal voor aanmelden. Afslanken is ontzettend populair, maar wanneer je ermee wilt beginnen is de kans groot dat je al snel de bomen door het bos niet meer ziet. Toch komt de zomer steeds dichterbij, dus het wordt wel tijd om in actie te komen… Maar waar moet je nou toch beginnen?

Effectieve vetverbranding

Hoewel het aanbod groot is, hoeft afslanken helemaal niet ingewikkeld te zijn. Als je bijvoorbeeld kiest voor de SLIMYONIK van Farm de Beauty, ben je binnen no time van dat laatste lichaamsvet af en hoef je je niet eens meer te verdiepen in afslankprogramma’s, kuren, diëten of trainingsschema’s. Sterker nog, je hoeft alleen maar langs te komen. Om lichaamsvet te verminderen, is een actieve stofwisseling en voldoende zuurstof van groot belang. De SLIMYONIK richt zich daarom op een effectievere vetverbranding door de toevoeging van zuurstof. Met dit als hoofddoel biedt het apparaat verschillende programma’s. Niet iedereen heeft namelijk hetzelfde nodig om haar lichaamsdroom uit te laten komen. 

Cellulitis en putjes

Zo hebben vrouwen naast ongewenste vetophoping ook vaak last van cellulitis of putjes. Dit weerhoudt de huid ervan om egaal en strak te lijken. Dit is vervelend. Helemaal wanneer je hard gewerkt hebt om af te vallen, maar je maar niet van die oneffenheden in je huid af kunt komen. Het is frustrerend en kan voelen als een enorme teleurstelling. Gelukkig biedt de SLIMYONIK uitkomst. Voor cellulitis of andere huidoneffenheden, biedt de SLIMYONIK een slim-en cellulitismassage aan, maar je kunt ook kiezen voor gewoon een cellulitis massage. Het eerste programma richt zich op de reductie van vetkussentjes en versterving van het bindweefsel. De massage verstevigt het bindweefsel ook, maar is in de kern meer gericht op het gladmaken van het huidprofiel. 

Lymfedrainage

Maar je kunt ook last hebben van te veel vocht in je lichaam. Dit zorgt ook voor een ophoping en kan in de weg staan om jouw lichaamsdroom te verwezenlijken. Dit heeft alles te maken met het functioneren van het lymfesysteem. Wanneer deze goed functioneert, kunnen afvalstoffen tijdig worden afgevoerd en verdwijnen ziektekiemen uit je lichaam. Het lymfesysteem speelt daarom ook een belangrijke rol in je immuunsysteem. Een lymfedrainage kan je immuunsysteem daarom versterken. Eventuele spanning verdwijnt dan en overtollig vocht kan worden afgevoerd. Het is daarmee een prettige behandeling die de huid weer gezond maakt. 

Meer weten?

Farm de Beauty is een schoonheidssalon die de huidconditie op alle mogelijke manieren verbetert. We bieden verschillende behandelingen aan waarmee we huidproblematiek en huidveroudering tegengaan. We brengen je huid(problemen) in kaart en begeleiden je vervolgens bij het kiezen van de meest passende behandeling, van een acnebehandeling, microneedling, Pascaud, fibroblast, bindweefselmassage, plasma lift tot aan een PMU-behandeling. Ook word je voorzien van advies over de beste huidverzorging. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Op en top verzorgd op élk moment van de dag

Door de jaren heen maakt je huid veel veranderingen mee. In de puberteit had jij wellicht last van die vervelende puberpuistjes

Lees verder

Pak je pigment- en ouderdomsvlekken aan!

Fijne lijntjes, rimpeltjes en groeven, en een verslapte, vermoeid ogende en doffe huid.

Lees verder

Last van acne? Weg ermee!

Een vette of onzuivere huid kun je gemakkelijk bij jezelf herkennen. Je hebt een overmatige talgproductie, en dat uit zich onder andere in een glimmende huid.

Lees verder

Massage maakt je jong!

Je jonge huid is strak en glad. Maar iedereen moet constateren dat een huid, net als de tijd, niet stilstaat.

Lees verder

Cellulite? Niet jouw probleem!

Wist je dat na de puberteit circa 80 tot 90% van de vrouwen cellulite krijgt?

Lees verder

Oplossingen voor haaruitval en kaalheid

Wist je dat vier op de tien vrouwen last krijgt van kaalheid, en ruim de helft van de mannen?

Lees verder

Verlost van volwassenen-acne!

Het heeft een behoorlijke impact: want hoe kun je je zelfverzekerd voelen met zo’n onrustige, vurige huid?

Lees verder

Voel je niet verloren door haarverlies

Wanneer haargroei bij jou ontbreekt of je haar verliest, kan dit je onzeker maken.

Lees verder

Geen vermoeide uitstraling meer met Purebeau Firoblast!

De welbekende uitspraak ‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ is bij Farm de Beauty niet aan de orde.

Lees verder

Ervaringen

Ik ontmoette Jeanette op een informatiebeurs voor Alopecia en vertelde haar dat ik het naar vond dat ik nauwelijks wenkbrauwen meer had. Jeanette verzekerde mij dat permanente make-up ideaal voor mij zou zijn, ik zou perfecte wenkbrauwen kunnen hebben. En inderdaad: het resultaat is prachtig! Mensen zien vaak niet eens dat het permanente make-up is, zo mooi is het. Dankzij Jeanette voel ik me zekerder; daar ben ik iedere dag blij mee. Inmiddels heeft Jeanette ook onder en boven eyeliner bij me gezet. Het voordeel is dat je er altijd goed uitziet. Jeanette is echt een specialiste in haar vak, je bent in goede handen. Ze werkt heel zorgvuldig en neemt alle tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw en eyeliner heb beste bij je past. Ik kan het iedereen aanraden!

- Ariène Wildschut

Wat ben ik blij met mijn mooie wenkbrauwen! Eindelijk niet meer klungelen met een wenkbrauw potlood elke dag. En zo’n deskundige en vriendelijke Jeanette. Ik voelde mij meteen op mijn gemak , en dat scheelt want het is best wel een stap. Zo’n tatoeage. Het voelde een beetje als epileren met een pincet. En toen ik het iets meer ging voelen merkte Jeanette het meteen op en smeerde er nog wat extra verdovingscreme op. Ze heeft heel goed uitgelegd hoe alles werkt en wat er ging komen waardoor ik nu de mooiste wenkbrauwen van de wereld heb. En dat is zo fijn opstaan ’s morgens!
Bedankt Jeanette!!

 

- Els Van Der Pol

Deze week voor het eerst bij Jeannette geweest op aanraden van mijn moeder voor een gezichtsbehandeling. Ik had last van een droge huid met onzuiverheden en milia. Jeannette heeft deze verwijderd en mijn huid ziet er heel goed uit! Ook heb ik de lymfe drainage SLIMYONIK machine uitgeprobeerd en merkte al meteen verlichting in mijn opgezette voeten. Zou dit zeker aanraden voor iedereen die last heeft van zware en opzette benen en voeten.

 

- Puck

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is