MASSAGE MAAKT JE JONG!


Massage maakt je jong! 

BLOG | 7 december 2021

Je jonge huid is strak en glad. Maar iedereen moet constateren dat een huid, net als de tijd, niet stilstaat. Dat is logisch, ons grootste orgaan is continu in verandering. De oorzaken van huidveranderingen kunnen heel divers zijn, zoals genetische factoren. Daar kun je niets aan doen. Maar ook bijvoorbeeld roken of zonnen heeft zijn weerslag op de huid. Aan huidveroudering kunnen dus vele oorzaken ten grondslag liggen, en het is lang niet altijd door ons eigen toedoen. Maar dat bindweefsel bij huidveroudering een belangrijke rol in speelt, wist je misschien nog niet.

massage

Belangrijke functie

Van bindweefsel heb je misschien wel eens gehoord. Het komt overal in ons lichaam voor, maar wat het nu precies is, is voor velen onbekend. En dat is eigenlijk vreemd, want het heeft een erg belangrijke functie. Mensen bestaan namelijk voor een groot deel uit bindweefsel. Het bindweefsel beschermt de organen. 

De rek gaat eruit

‘Bindweefsel heeft dus een steunende en verzorgende functie, maar zorgt ook voor de afvoer van afvalstoffen. Verklevingen en littekens bemoeilijken dit. Tijdens het verouderen van de huid wordt er bovendien minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. Met andere woorden: de rek gaat eruit. En dat zorgt, helaas, voor rimpels.

Weg met afvalstoffen

Een jonge, strakke en rimpelvrije huid bestaat dus uit goed bindweefsel. Een bindweefselmassage geeft je bindweefsel een flinke boost. Wat gebeurt er bij zo’n massage? Stevige massagegrepen stimuleren de aanmaak van collageen. De bindweefselmassage bevordert daarnaast de bloedcirculatie, waardoor de afvalstoffen weer beter worden afgevoerd.

Egaal, stralend, glad

De diepe massage zorgt ook dat het natuurlijke hyaluronzuur vrijkomt. Na je 35e maakt je lichaam dat zelf haast niet meer aan, maar de massage brengt dit proces weer op gang. Het hyaluronzuur brengt je huid in balans. De goed doorbloede huid ziet er veel beter uit. Je huid is egaler, stralender en gladder. 

Wetenschappelijke massage

Het is echt een bewezen werkzame massage, maar de manier waarop het gebeurt, kan erg verschillend zijn. Een behandeling van goede kwaliteit is erg belangrijk! Na een goede bindweefselmassage is je huid niet alleen strakker, de massage geneest ook sneller een verzonken huid rond een vers litteken. Een algeheel stralender uiterlijk is het gevolg!

Beautytip!

Bindweefselmassage is dus zeer effectief tegen huidveroudering. Een optimaal resultaat zul je behalen door een kuur van meerdere behandelingen te nemen. De eerste paar plan je kort achter elkaar, de laatste twee behandelingen liggen verder uit elkaar. Deze behandelingen hebben als doel om het gewenste effect te behouden.

Farm de Beauty

Al meer dan 25 jaar ben ik dé specialist in Den Haag op het gebied van permanente make-up, huidverbetering en gezichtsbehandelingen. Mijn salon is een echte voorloper op schoonheidsgebied, en biedt een scala een innovatieve therapieën en behandelingen aan. Naast specialistische behandelingen bij pigmentvlekken, kun je ook bij mij terecht voor het behandelen van acne, cellulite en wallen. Ook ben je bij mij op de goede plek voor prachtige permanente make-up, en anti-agingbehandelingen als de bindweefselmassage en microneedling.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Op en top verzorgd op élk moment van de dag

Door de jaren heen maakt je huid veel veranderingen mee. In de puberteit had jij wellicht last van die vervelende puberpuistjes

Lees verder

Pak je pigment- en ouderdomsvlekken aan!

Fijne lijntjes, rimpeltjes en groeven, en een verslapte, vermoeid ogende en doffe huid.

Lees verder

Last van acne? Weg ermee!

Een vette of onzuivere huid kun je gemakkelijk bij jezelf herkennen. Je hebt een overmatige talgproductie, en dat uit zich onder andere in een glimmende huid.

Lees verder

Cellulite? Niet jouw probleem!

Wist je dat na de puberteit circa 80 tot 90% van de vrouwen cellulite krijgt?

Lees verder

Oplossingen voor haaruitval en kaalheid

Wist je dat vier op de tien vrouwen last krijgt van kaalheid, en ruim de helft van de mannen?

Lees verder

Verlost van volwassenen-acne!

Het heeft een behoorlijke impact: want hoe kun je je zelfverzekerd voelen met zo’n onrustige, vurige huid?

Lees verder

Voel je niet verloren door haarverlies

Wanneer haargroei bij jou ontbreekt of je haar verliest, kan dit je onzeker maken.

Lees verder

Geen vermoeide uitstraling meer met Purebeau Firoblast!

De welbekende uitspraak ‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ is bij Farm de Beauty niet aan de orde.

Lees verder

Stralend het feestseizoen in met PMU!

Permanente make-up (PMU) is dé uitkomst als je er wel prachtig uit wilt zien maar niet teveel tijd kwijt wilt zijn.

Lees verder

Ervaringen

Ik heb 2 weken geleden een fibroblast behandeling gehad bij Jeanette. Ze had al gezegd dat ik er 1 week niet uit zou zien. Dus ik had een week vrij genomen. Het was best pittig, rust nemen, op de bank zitten en af blijven van de korstjes. Geen pijn! Maar je ziet er niet uit!!! Na 1 week weer aan het werk zonder zichtbare schade o.a. dankzij normale make-up. Ik ben erg tevreden met de behandeling, pigment vlekken en allemaal kleine oneffenheden en zonneschade weggewerkt. Advies: Neem zeker 1 week onderduiktijd.

- Marianne

Jeanette is een echte vakvrouw. Mijn wenkbrauwen heeft ze zo mooi gemaakt met permanente make-up. Ik krijg zoveel complimenten, omdat het er zo natuurlijk uitziet.

- Heleen van Beek

Na een tijdje erover nagedacht te hebben besloten om powderbrows te nemen, via Google uitgekomen bij Jeanette. Ontzettend blij met het resultaat wat er nu al is en dat terwijl de finishing touch nog gedaan moet worden. Jeanette neemt de tijd en overlegt precies hoe en wat, verder een gezellige dame om mee te kletsen. Het kost wat, maar het is het dubbel en dwars waard, zeker een aanrader!

- missG

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is