OP EN TOP VERZORGD OP ELK MOMENT VAN DE DAG


Op en top verzorgd op élk moment van de dag

BLOG | 4 juni 2021

Vandaag heb jij een belangrijke meeting. Natuurlijk wil je een op-en-top verzorgde indruk maken. Je staat voor de spiegel met al je essentiële spullen. Een eyeliner, om je ogen te laten poppen. Een lippenstift en lipliner, die je lippen meer volume geven. Ook je wenkbrauwpotlood mag niet ontbreken: daarmee krijgen jouw wenkbrauwen nét die vollere en strakkere uitstraling. Je bent best tevreden met het eindresultaat. Jammer alleen dat je voor dit ritueel een half uur eerder uit je bed moest, en dat je make-up halverwege de ochtend alweer voor de helft is weggevaagd…

verzorgd

Je kunt alles met PMU

Gelukkig kan dit ook anders! Tegenwoordig bestaan er namelijk effectieve en veilige manieren waarmee jij heel wat ‘opmaaktijd’ kunt besparen, en waarmee je make-up de héle dag goed blijft zitten. Met permanente make-up kom jij op elk moment goed verzorgd voor de dag! Zelfs tijdens het douchen, zwemmen of sporten hoef jij niet bang te zijn dat je make-up gaat uitlopen. 

PMU: wat is het precies?

Bij permanente make-up (ook wel: PMU) worden er duizenden kleine puntjes pigment in je huid getatoeëerd, in de kleur die het beste bij jouw huidskleur en wensen past. PMU is ten eerste toe te passen bij de wenkbrauwen. Hiermee krijgen ze de ideale vorm, grootte en kleur. Ideaal als je van nature of door haarverlies weinig tot geen wenkbrauwhaartjes hebt, of het lastig vindt om met je wenkbrauwpotloodje in de weer gaan. Misschien ben jij net als veel vrouwen bang dat deze techniek geen natuurlijk resultaat geeft, omdat de gewenste wenkbrauwvorm helemaal wordt gevuld met pigment. Deze angst is niet nodig: het resultaat van PMU is wel degelijk natuurlijk! Het pigment hoeft namelijk geen verzadiging van 100% te hebben. En naast kleurschakeringen zijn er ook schaduwtechnieken mogelijk. Zo krijg je dus geen ‘harde’ uitstraling, zélfs als je van jezelf lichte wenkbrauwen hebt. Wél krijgen je wenkbrauwen meer body: precies wat jij wilt! 

Mooie lippen en ogen

Heb jij van jezelf dunne lippen? Of wil je van een rafelige lipcontour naar een strakke lipomlijning? Met de permanent LipLinerbehandeling of de permanent FullLips behandeling blijven jouw lippen altijd de perfecte shape hebben. Wat betreft de kleuren van het pigment is er ook veel mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor een tint in dezelfde kleur als je eigen lippen, of voor een iets meer opvallende kleur. En kies je voor een permanente eyeliner (boven en onder), dan geniet je van een áltijd sprekende oogopslag. Bij PMU kun je twee tot vijf jaar genieten van het resultaat. Daarna is het tijd voor een touch-up.

Zij ging je voor!

‘Hartelijk dank voor mijn schitterende wenkbrauwen. Ik ben er heel blij mee: ze zien er zó mooi en natuurlijk uit. Mijn eigen wenkbrauwen waren nagenoeg onzichtbaar en niet mooi in model. Nu is het prachtig geworden. Jeanette nam uitgebreid de tijd en gaf me ook goed advies. Ik kom zeker weer terug als ze over een paar jaar weer toe zijn aan een touch-up!’ – Monique

De voordelen van PMU:

Voordelen van PMU op een rijtje:

Deel dit bericht op:

Lees ook

Pak je pigment- en ouderdomsvlekken aan!

Fijne lijntjes, rimpeltjes en groeven, en een verslapte, vermoeid ogende en doffe huid.

Lees verder

Last van acne? Weg ermee!

Een vette of onzuivere huid kun je gemakkelijk bij jezelf herkennen. Je hebt een overmatige talgproductie, en dat uit zich onder andere in een glimmende huid.

Lees verder

Massage maakt je jong!

Je jonge huid is strak en glad. Maar iedereen moet constateren dat een huid, net als de tijd, niet stilstaat.

Lees verder

Cellulite? Niet jouw probleem!

Wist je dat na de puberteit circa 80 tot 90% van de vrouwen cellulite krijgt?

Lees verder

Oplossingen voor haaruitval en kaalheid

Wist je dat vier op de tien vrouwen last krijgt van kaalheid, en ruim de helft van de mannen?

Lees verder

Verlost van volwassenen-acne!

Het heeft een behoorlijke impact: want hoe kun je je zelfverzekerd voelen met zo’n onrustige, vurige huid?

Lees verder

Voel je niet verloren door haarverlies

Wanneer haargroei bij jou ontbreekt of je haar verliest, kan dit je onzeker maken.

Lees verder

Geen vermoeide uitstraling meer met Purebeau Firoblast!

De welbekende uitspraak ‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ is bij Farm de Beauty niet aan de orde.

Lees verder

Stralend het feestseizoen in met PMU!

Permanente make-up (PMU) is dé uitkomst als je er wel prachtig uit wilt zien maar niet teveel tijd kwijt wilt zijn.

Lees verder

Ervaringen

Jeanette heeft bij mij permanente eyeliner aangebracht. Zij werkt opvallend kordaat, trefzeker en geconcentreerd. Een extra pluspunt is haar enthousiasme voor het beroep.

- Marjanne Scheurwater

Jeanette maakt je helemaal gelukkig. Ik, als leek en die geen inzicht heeft wat bij me staat: ze heeft echt super advies!! Ik kwam voor pmu voor wenkbrauwen. Ik ben er echt trots op. Inmiddels ook eye-liner laten zetten. Zo kwam van het 1 het ander. Ook heb ik mijn donkere kringen laten behandelen. Vandaag de scalp pigmentatie laten zetten. Jeanette laat je echt een mooie vrouw voelen. Binnenkort ga ik voor een lip-line. Ik voel me een Bollywood dame. Wanneer Jeanette naar een andere plaats zou verhuizen: ik verhuis met haar mee. Met andere woorden: voor mij is en blijft ze de vakkundige dame die bij mij de schoonheidsbehandelingen mag blijven doen!! Ze is meer dan fantastisch. Dankjewel Jeanette

- Sharita

Ik ontmoette Jeanette op een informatiebeurs voor Alopecia en vertelde haar dat ik het naar vond dat ik nauwelijks wenkbrauwen meer had. Jeanette verzekerde mij dat permanente make-up ideaal voor mij zou zijn, ik zou perfecte wenkbrauwen kunnen hebben. En inderdaad: het resultaat is prachtig! Mensen zien vaak niet eens dat het permanente make-up is, zo mooi is het. Dankzij Jeanette voel ik me zekerder; daar ben ik iedere dag blij mee. Inmiddels heeft Jeanette ook onder en boven eyeliner bij me gezet. Het voordeel is dat je er altijd goed uitziet. Jeanette is echt een specialiste in haar vak, je bent in goede handen. Ze werkt heel zorgvuldig en neemt alle tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw en eyeliner heb beste bij je past. Ik kan het iedereen aanraden!

- Ariène Wildschut

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is