STRALEND HET FEESTSEIZOEN IN MET PMU!


Stralend het feestseizoen in met PMU!

BLOG | 8 december 2021

Je kunt de kerstmuziek en geroezemoes van je familie en vrienden al bijna horen: de feestdagen staan weer voor de deur! Een tijd van samenzijn, lekker eten én je mooi uitdossen. Maar liever wil je niet net als vorig jaar uren voor de spiegel zitten om vervolgens na afloop van het diner met uitgelopen make-up te eindigen. Gelukkig kun jij stralend voor de dag komen zónder uitloopgevaar.

PMU

Mooie look, weinig tijd

Permanente make-up (PMU) is dé uitkomst als je er wel prachtig uit wilt zien maar niet teveel tijd kwijt wilt zijn. Aangezien je wenkbrauwen voor een groot deel de uitstraling en expressie in jouw gezicht bepalen, is de PMU-behandeling voor wenkbrauwen zeer populair. Er zijn verschillende technieken die gebruikt kunnen worden, de 3D hairstroke- techniek, de Combo brows en de Powder brows.

Verfijnd en natuurlijk

De 3D hairstroke-techniek is een methode waarbij er flinterdunne ‘haartjes’ in de huid worden gepigmenteerd voor een mooie, verfijnde en natuurlijke look. De strokes kunnen dezelfde kleur als je eigen wenkbrauwen krijgen, met dezelfde dikte en hoek. Ook kan deze techniek goed werken om een hele nieuwe wenkbrauw te creëren wanneer er (bijna) geen haartjes zijn.

Andere technieken

De Combo brows is een techniek waarbij microblading en ombre worden samengevoegd. Microblading zorgt voor het aanvullen van de kleine haartjes aan de ‘voorkant’ van de wenkbrauw. De ombre-techniek geeft de wenkbrauw een mooi en vol resultaat. Met de Powder brow-techniek wordt er op een subtiele wijze pigment aangebracht. Het lijkt alsof je je wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd, maar anders dan make-up is dit niet na één wasbeurtje verdwenen.

Veelgestelde vragen

Er bestaan nog veel onduidelijkheden over PMU. Hieronder antwoord op de meeste veelgestelde vragen.

Over Farm de Beauty

Wil je meer weten over PMU? Jeanette van Farm de Beauty vertelt je graag meer. Maar ook kun je bij Farm de Beauty terecht voor allerlei innovatieve therapieën en behandelingen. Het doel? Een mooie, gezonde uitstraling, waarmee jij weer gaat stralen! De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast PMU biedt Farm de Beauty ook behandelingen tegen acne, cellulite, wallen en pigmentvlekken. En met non-operatieve behandelingen als de bindweefselmassage, de Fibroblast en microneedling lijk je zó weer een aantal jonger. Ben jij benieuwd wat de schoonheidssalon kan betekenen voor jouw schoonheid? Het eerste intakegesprek, waarin je een eerlijk en vriendelijk advies krijgt, is altijd gratis en vrijblijvend!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Op en top verzorgd op élk moment van de dag

Door de jaren heen maakt je huid veel veranderingen mee. In de puberteit had jij wellicht last van die vervelende puberpuistjes

Lees verder

Pak je pigment- en ouderdomsvlekken aan!

Fijne lijntjes, rimpeltjes en groeven, en een verslapte, vermoeid ogende en doffe huid.

Lees verder

Last van acne? Weg ermee!

Een vette of onzuivere huid kun je gemakkelijk bij jezelf herkennen. Je hebt een overmatige talgproductie, en dat uit zich onder andere in een glimmende huid.

Lees verder

Massage maakt je jong!

Je jonge huid is strak en glad. Maar iedereen moet constateren dat een huid, net als de tijd, niet stilstaat.

Lees verder

Cellulite? Niet jouw probleem!

Wist je dat na de puberteit circa 80 tot 90% van de vrouwen cellulite krijgt?

Lees verder

Oplossingen voor haaruitval en kaalheid

Wist je dat vier op de tien vrouwen last krijgt van kaalheid, en ruim de helft van de mannen?

Lees verder

Verlost van volwassenen-acne!

Het heeft een behoorlijke impact: want hoe kun je je zelfverzekerd voelen met zo’n onrustige, vurige huid?

Lees verder

Voel je niet verloren door haarverlies

Wanneer haargroei bij jou ontbreekt of je haar verliest, kan dit je onzeker maken.

Lees verder

Geen vermoeide uitstraling meer met Purebeau Firoblast!

De welbekende uitspraak ‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ is bij Farm de Beauty niet aan de orde.

Lees verder

Ervaringen

Jeanette heeft bij mij permanente eyeliner aangebracht. Zij werkt opvallend kordaat, trefzeker en geconcentreerd. Een extra pluspunt is haar enthousiasme voor het beroep.

- Marjanne Scheurwater

Jeanette maakt je helemaal gelukkig. Ik, als leek en die geen inzicht heeft wat bij me staat: ze heeft echt super advies!! Ik kwam voor pmu voor wenkbrauwen. Ik ben er echt trots op. Inmiddels ook eye-liner laten zetten. Zo kwam van het 1 het ander. Ook heb ik mijn donkere kringen laten behandelen. Vandaag de scalp pigmentatie laten zetten. Jeanette laat je echt een mooie vrouw voelen. Binnenkort ga ik voor een lip-line. Ik voel me een Bollywood dame. Wanneer Jeanette naar een andere plaats zou verhuizen: ik verhuis met haar mee. Met andere woorden: voor mij is en blijft ze de vakkundige dame die bij mij de schoonheidsbehandelingen mag blijven doen!! Ze is meer dan fantastisch. Dankjewel Jeanette

- Sharita

Ik ontmoette Jeanette op een informatiebeurs voor Alopecia en vertelde haar dat ik het naar vond dat ik nauwelijks wenkbrauwen meer had. Jeanette verzekerde mij dat permanente make-up ideaal voor mij zou zijn, ik zou perfecte wenkbrauwen kunnen hebben. En inderdaad: het resultaat is prachtig! Mensen zien vaak niet eens dat het permanente make-up is, zo mooi is het. Dankzij Jeanette voel ik me zekerder; daar ben ik iedere dag blij mee. Inmiddels heeft Jeanette ook onder en boven eyeliner bij me gezet. Het voordeel is dat je er altijd goed uitziet. Jeanette is echt een specialiste in haar vak, je bent in goede handen. Ze werkt heel zorgvuldig en neemt alle tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw en eyeliner heb beste bij je past. Ik kan het iedereen aanraden!

- Ariène Wildschut

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is