DIRECT EEN GRATIS VOORSTEL AANVRAGEN


Jouw huid is onze passie!

Farm de Beauty, is de schoonheidssalon in Den Haag die gespecialiseerd is in het verbeteren van de huidconditie.

Jouw huid is onze passie!

Farm de Beauty, is de schoonheidssalon in Den Haag die gespecialiseerd is in het verbeteren van de huidconditie. Fijne lijntjes,(frons)rimpels, kraaienpootjes, wallen, grove poriën, acné, vale huid, (acné)littekentjes, droge huid, huidverslapping, cellulite of permanente make-up!

Zomaar een paar redenen waarom veel van onze cliënten bij ons komen met vragen over hun huid van het gezicht en/of lichaam. Of wij meteen dé oplossing bieden? Nee, helaas bieden wij niet een directe oplossing. Wat wij wel doen is bewust kiezen voor een natuurlijke manier van huidverbetering, omdat we geloven in het herstelvermogen van iedere huid.

We beschikken over gedegen kennis en kunde, een visie, ruim 28 jaar ervaring, goede en werkzame producten en geavanceerde apparatuur. Bij de één duurt het wat langer dan bij de ander om het gewenste resultaat te behalen en te behouden, maar we gaan altijd voor het optimaal mogelijk resultaat. Samen met onze cliënten lukt dit!

Ervaringen

Bijna een week geleden voor het eerst permanente make-up laten zetten. Het resultaat is nu al fantastisch! Ontzettend tevreden met mijn wenkbrauwen. Met alle expertise, tijd en een goed advies over de juiste kleur en vorm is Farm the Beauty een absolute aanrader.🌸

 

- Mieke Berkelaar
Zeer recent een behandeling voor het verwijderen van pigment/ouderdomsvlekken ondergaan. Een paar dagen loop je rond met wat korstjes maar…. na een week zijn alle vlekjes weg. Wat een mooi resultaat! Twee weken later een diepte reiniging en nu weer een stralende, vlekkeloze huid. Bedankt voor de fijne behandelingen, ik kom zeker terug 💐
- Laura M

Eerst mijn wenkbrauwen laten tatoeëren en wat zijn ze prachtig, een vervolg afspraak gemaakt om deze bij te laten werken maar dat was niet nodig daarna ook maar een gezichtsbehandeling en wat een geweldige ervaring, 1ste keer gezichtsbehandeling en zeker niet de laatste.

- Linda Daling

Boek een GRATIS intake!

Omdat jouw schoonheid belangrijk is