Mesotherapie


Mesotherapie

Mesotherapie is al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts.dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn. Dit betekent dat er door het toe dienen van kleine injecties in de huid werkzame stoffen worden ingebracht. De stoffen worden relatief oppervlakkig ingespoten (gemiddeld 1 tot 2 mm. Diep). Hierbij wordt gebruik gemaakt van een meso-pistool.

Resultaat van mesotherapie

Bij het oppervlakkige injecteren wordt er een hoogwaardige vitamine- en mineralencomplex dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur in de cocktail, herstelt de vochtbalans in de huid. De huid wordt intensief gehydrateerd waardoor een verfijning van de structuur optreedt. Fijne lijntjes en rimpels verminderen en de cel vernieuwing wordt gestimuleerd.

Kortom, mesotherapie moet gezien worden als een totale huidverbeteraar, waarbij vooral wordt gewerkt aan de oorzaak van huidveroudering. Het vult allerlei essentiele stoffen aan in de huid. Hierdoor zijn we in staat het huidbeeld te verbeteren.

  • Huidverbetering (80 % verbetering van de huid porien).
  • Hele fijne rimpels vervagen
  • Verbetering van de hydratatie en structuur van de huid (huidversteviging).
  • Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid.

De behandelplaatsen: gezicht, hals en decolleté. Bij een kuur gemiddeld 6 behandelingen, wordt het mooiste resultaat verkregen.

Prijs van mesotherapie

Prijs mesotherapie vanaf € 235,-