PASCAUDLITE KOUDE LASER


Pascaudlite koude laser

Pascaudlite koude laser behandeling is ideaal voor het liften van de ogen, liften en versteviging van het gezicht, verstrakken van de oogcontouren en behandeling van vochtwallen onder de ogen.

De zogenoemde “niet Invasieve Laser-technologie’, of koude laser, is bovendien zeer geschikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen. Al na de eerste Pascaudlite Softlaser behandeling is het resultaat zichtbaar. De laser ondersteunt ook veel van de andere behandelingen van Farm de Beauty intensive.

Werking pascaudlite koude softlaser

De pascaudlite Softlaser gebruikt zuiver licht met een specifieke golflengte (laser) om cellen te stimuleren. Huidcellen kunnen licht gedeeltelijk absorberen van dit specifieke licht neemt de huidcel zodanig veel op dat de stofwisseling wordt beinvloed. Het gevolg een verhoogde activiteit van de cel. Revitalisatie dus.

Door de Pascaudlite Softlaser behandeling meerdere keren te herhalen herstelt het metabolisme van de cel zich en als gevolg daarvan wordt de huid voor langere tijd gerevitaliseerd. Voor langdurige resultaten wordt een startkuur van tien Pascaudlite Softlaser behandelingen – met twee behandelingen per week – geadviseerd.

Losse Pascaudlite Softlaser behandelingen zijn ook mogelijk bijvoorbeeld vlak voor een feest, je zal dan zeker resultaat zien, maar dat houdt minder lang aan.

De voordelen van pascaudlite softlaser

  • Je hebt direct zichtbaat huidverstevigend effect dat lang aanhoudt, zonder operatie.
  • De behandelingen zijn licht ontspannend, geheel pijnloos en hinderd procent veilig.
  • De Pascaudlite Softlaser is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren.

Prijs: Pascaudlite Softlaser vanaf € 65,- alleen de ogen (deel behandeling), hele gelaat 115,- inclusief een Hyaluronzuur masker € 140,-