REVIEWS


Zij gingen je voor!

Deze klanten gingen je voor. Bekijk hier al onze reviews!

Tevreden klanten

Deze klanten gingen je voor. Bekijk hier al onze reviews!

Marianne

Ik heb 2 weken geleden een fibroblast behandeling gehad bij Jeanette. Ze had al gezegd dat ik er 1 week niet uit zou zien. Dus ik had een week vrij genomen. Het was best pittig, rust nemen, op de bank zitten en af blijven van de korstjes. Geen pijn! Maar je ziet er niet uit!!! Na 1 week weer aan het werk zonder zichtbare schade o.a. dankzij normale make-up. Ik ben erg tevreden met de behandeling, pigment vlekken en allemaal kleine oneffenheden en zonneschade weggewerkt. Advies: Neem zeker 1 week onderduiktijd.

Heleen van Beek

Haarlem

Jeanette is een echte vakvrouw. Mijn wenkbrauwen heeft ze zo mooi gemaakt met permanente make-up. Ik krijg zoveel complimenten, omdat het er zo natuurlijk uitziet.

missG

Amsterdam

Na een tijdje erover nagedacht te hebben besloten om powderbrows te nemen, via Google uitgekomen bij Jeanette. Ontzettend blij met het resultaat wat er nu al is en dat terwijl de finishing touch nog gedaan moet worden. Jeanette neemt de tijd en overlegt precies hoe en wat, verder een gezellige dame om mee te kletsen. Het kost wat, maar het is het dubbel en dwars waard, zeker een aanrader!

Almany

Utrecht

Bijzonder genoten van mijn gezichtsbehandeling, mijn gezicht voelde dagen lang heerlijk aan. Tijdens de behandeling was het ook heel gezellig. Zeker een aanrader, ik ben in ieder geval een vaste klant geworden!

Diane

Rotterdam

Ik ben bij FARM DE BEAUTY terecht gekomen voor het weg laseren van een tattoo. Ik kwam erachter dat je hier ook terecht kan voor PMU make-up . Ik heb uit nieuwsgierigheid een behandeling ondergaan de “OMBRE BROWS”. WAUW, ik kreeg zoveel complimentjes uit mijn omgeving. Erg natuurlijk en super mooi en strak. Jeanette, de eigenaresse gaat helemaal op in haar werk, zij zal niet rusten totdat ze een perfect eindresultaat heeft neergezet, vakwerk .
Toen was ik verkocht en heb het hele pakket ondergaan. Wenkbrauwen Eyeliners en lippen. Ik raad Farm de beauty zeker aan (als je van een natuurlijk eindresultaat houdt).