REVIEWS


Zij gingen je voor!

Deze klanten gingen je voor. Bekijk hier al onze reviews!

Tevreden klanten

Deze klanten gingen je voor. Bekijk hier al onze reviews!

Puck

Den Haag

Deze week voor het eerst bij Jeannette geweest op aanraden van mijn moeder voor een gezichtsbehandeling. Ik had last van een droge huid met onzuiverheden en milia. Jeannette heeft deze verwijderd en mijn huid ziet er heel goed uit! Ook heb ik de lymfe drainage SLIMYONIK machine uitgeprobeerd en merkte al meteen verlichting in mijn opgezette voeten. Zou dit zeker aanraden voor iedereen die last heeft van zware en opzette benen en voeten.

 

Mieke Berkelaar

Nootdorp

Bijna een week geleden voor het eerst permanente make-up laten zetten. Het resultaat is nu al fantastisch! Ontzettend tevreden met mijn wenkbrauwen. Met alle expertise, tijd en een goed advies over de juiste kleur en vorm is Farm the Beauty een absolute aanrader.🌸

 

Laura M

's Gravenhage

Zeer recent een behandeling voor het verwijderen van pigment/ouderdomsvlekken ondergaan. Een paar dagen loop je rond met wat korstjes maar…. na een week zijn alle vlekjes weg. Wat een mooi resultaat! Twee weken later een diepte reiniging en nu weer een stralende, vlekkeloze huid. Bedankt voor de fijne behandelingen, ik kom zeker terug 💐

Linda Daling

's Gravenhage

Eerst mijn wenkbrauwen laten tatoeëren en wat zijn ze prachtig, een vervolg afspraak gemaakt om deze bij te laten werken maar dat was niet nodig daarna ook maar een gezichtsbehandeling en wat een geweldige ervaring, 1ste keer gezichtsbehandeling en zeker niet de laatste.

Cora van Leeuwen

Delft

Ik ben nu 2 keer bij Jeannette voor geweest voor permanente make up: Lippen en wenkbrauwen. Ik ben zeer tevreden! Ik krijg veel complimenten. Ik vind Jeannette echt een vakvrouw; ik had meteen veel vertrouwen in haar. Ook is ze een leuke en warme persoonlijkheid. Dat is voor mij ook een belangrijk gegeven. Het was voor mij toch een grote stap om de behandelingen te laten verrichten. Ik kom haast nooit bij een schoonheidsspecialiste. Ik kan Jeannette van harte aanbevelen; ze is ook nog eens veelzijdig en doet haar werk met hart en ziel!